Fiat Manisa Fiat Bayii Hizmet Sıfır

Cihan
19 Nisan 2024 15:09

Hizmet kalitesinden memnun kalmadım. Aracım Ducato ticari araç ve zamanla ilgili bir sıkıntım olduğu için işlerimin erken bitmesi gerekiyordu. İlk bakımda yağ değişimi ve aracın diğer bakımlarını belirttim, ancak yetiştiremeyeceklerini söylediler. Daha sonra ikinci randevumu aldım ve sabah 9'da servise başvurdum. Ancak, servisteki ustaların aracıma müdahale etmesi oldukça zor oldu. Birkaç kez dile getirmeme rağmen, aracımın zamanında hazır olmayacağı anlaşıldı. Bunun üzerine aracın anahtarını istedim ve servisi terk ettim. Anlaşılan o ki, ücretli işlerde hizmet veriliyor; ancak garanti kapsamındaki arızalarda aynı hizmeti alamıyorum. Bundan sonra Manisa'daki Fiat bayisine kesinlikle bakım için gitmeyeceğim.

19 Nisan 2024 15:32 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Önder

Sorununuz giderildi mi acaba benimde benzer arızalar var direksiyon kiti değişti badi computer değişti en son direksiyon motoru değişti olmadı hala aynı arızayı yapmaya devam ediyor arızanız çözüme kavuştuysa paylaşırsanız sevinirim

Cihan

Sorunum çözülmedi açma araba dendi ondan kaynaklanır dendi ve arıza çözümü içinde uzun bir süre kalacağını ve aküsü bile garanti ye girmez olduğunu söylediler aracı aldığımdan beri başlı başlına sorun oldu İlgisiz servis bana 8 ayda arabayı sattırdı ve Citroen marka araç aldım ve 20000 bakımı yeni yaptırdım çok memnun kaldım bir daha Fiat almam şu an kafam rahat

Fahri sonuçtan hiç memnun değil

Fahri
13 Ağustos 2024 17:08