Fiat Egea Klima Uğultu Sesi-1 Senedir Çözüm Üretilmedi.

30 Nisan 2024 13:2218.689

Fiat 2021 Egea Urban 1.4 aracım var, 1 senedir klima uğultu sesinden dolayı yakınıyorum. Bodrum Yön Servisine götürdüm klimayı temizlediklerini tekrarlarsa getirmemi istediler sonrasında klima yine uğultu yapmaya başladı bu sefer Fiat Türkiye Genel Merkezi aradım Yatağan Turmak Servisinden Randevu verdiler aracı yine götürdüm. Oradaki baş usta yanına çağırdı başka bir 1.4 crossun içine bindik onda da aynı sesi dinletti bu sesin 1.4 motorlarda hep olduğunu çözüm olarak ellerinden bir şey gelmediğini dile getirdi. Aynı araçtan babam da da var 1.4 urban onun klimasında hiçbir ses yok bunu söylediğimde de ilerleyen zamanlarda ondanda uğultu sesi geleceğini söyledi. Yatağan servisten çıkar çıkmaz Özel Servise götürdüm aracı klimasını incelediler klima kompresöründen dolayı olduğunu ve garantisi devam ediyorsa direk Fiat bayisine dilekçe yazmamı söyledi. Direk Fiat Ana Merkezi aradım konuyu genel müdürlüğe ilettiklerini aracın mühendisler tarafından incelenmesini talep ettiler. 2021 model sıfır araç alıyorsunuz ve mağdur kalıyorsunuz şaka gibi doğan-şahin araçlarda bile klimasında uğultu sesi yok. Bodrumda yaşıyorum Bodrum gibi bir yerde klimasız bir saniye duramıyoruz ve sıfır aldığınız araçta klimayı açınca beyninizi tırmalayan sesler geliyor. Yazık arabadan soğudum tamamen. Gereğinin en yakın zamanda yapılmasını arz ederim. Lütfen biraz duyarlı olalım.

30 Nisan 2024 13:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın TOLUNAY T. Paylaştığınız geri bildirim, size daha iyi hizmet verebilmemiz ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayabilmemiz için çok değerli. İletmiş olduğunuz geri bildirim hakkında sizinle görüşmek istiyoruz. En kısa süre içinde Müşteri İlgi Merkezi tarafından başvurunuzu inceleyip sizinle irtibata geçeceğiz. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Tüm ihtiyaçlarınız için Müşteri İlgi Merkezi olarak 7/24 yanınızdayız. Size ve tüm sevdiklerinize sağlıklı günler dileriz. FIAT Müşteri İlgi Merkezi

Tolunay
30 Nisan 2024 13:32

Bu sıkıntıyı yaşayan başka bir araç sahibinin işlem geçmişi bu servis ile iletişime geçerek dönüş sağlayabilirsiniz yapan yapıyor.

Tolunay
26 Şubat 2025 23:33

Sıkıntı klima borusunu değiştirdiklerinde çözülüyor arkadaşlar bilginize

Yorumlar(12)

22 Haziran 23:00

Aynı ses benim 2022 model Egea easy paket aracımda da var bende sorunu serviste çözdüremedim çok canımı sıkıyor bu sorunun çözümü nedir bilen lütfen yardımcı olsun.

16 Haziran 09:15

Sonuç var mı düzelme?

13 Eylül 2025 10:46

Hangi boru değişti hocam? Çözümü nedir? Bende yaşıyorum aynı sorunu

Erdinc
Benzer Şikayeti Var
9 Eylül 2025 23:27

Ben bu arızayı çözdüm fabrikasyon bir hata hiçbir parça değiştirmeden 10 dakikalık bir işlemle uğultuyu kestim. Fiat markasından ve müşteri hizmetlerinden memnun kalmadığım için paylaşmıyorum. Fiat Bana ulaşsın. ***************

6 Ağustos 2025 21:57

Daha yeni 2025 limited aldım ve aynı bu ses mevcut inanılmaz rahatsız edici daha önce de egeam vardı 2021 ve 2024 easy onlarda bu ses yoktu. Siz klima hortumu değiştikten sonra bir daha böyle uğul uğul sese maruz kalmadınız değil mi torunay bey bende direk servis kaydı açıp bu videoyu gösterip aynı işlemi isteyeceğim yoksa anlayacaklarını sanmam daha ruhsat bile çıkarmadım hadi hayırlısı 😁

15 Haziran 2025 17:41

Hocam merhaba son durum nedir? Çözüm buldunuz mu?

4 Mayıs 2024 10:29

Merhaba, aynı şikayetten muzdarip olduğumu söylemek istiyorum. Sorunu nasıl çözdünüz paylaşır mısınız lütfen. Aracı ilk sahibinden aldım, 2021 Model 1.4 Urban paket 35 bin km'de ve klimayı ilk kez buğ yaptığı için çalıştırdım sesi duyunca çok şaşırdım. Paylaştığınız video'daki gibi aynı ses ve uğultu yaşamaktayım. Tecrübenizi paylaşırsanız çok mutlu olurum, teşekkürler şimdiden.

Fiat Egea Cross Klima Sesi

15 Eylül 2023 15:2210.504

Egea Cross garantili 1.4 aracımın klimasından metal sesleri geliyor Elazığ Fiat bayisine götürdüm usta test sürüşü yaptı...

1 Destek2 Yorum

Fiat Egea Cross'un Klima Ve Direksiyon Sorunları

2 Nisan 2025 00:4222.269

2023 model 5600 km olan Fiat Egea Cross urban 1.4 fire aracım klimayı açtığım da yüksek uğultu sesi yapıyor. Ve bu ses g...

1 Destek2 Yorum

Fiat Egea 1.4 Kronik Klima Uğultu Sesi

2 Temmuz 2024 09:2336.394

2023 yılında ikinci el aldığım 1.4 Urban Plus Egea HB kullanıcısıyım. Bakımlarının tam olması için 2023 yılında Otokoç B...

2 Destek6 Yorum

Tümünü Gör