Fiat Egea 1.6 Multijet 2020 Otomatik Vites Arızası

Berke
24 Haziran 2024 19:30

Fiat Egea 1.6 Multijet 2020 aracım vites devre dışı hatası veriyor. İlk başlarda uzun yolda tek tük yaparken şimdi her 5/10 km de bir vermeye başladı. Servise götürdüğümüzde kalem kalem 200.000 TL masraf çıkartıldı ve olmasına garanti verilmedi. Şehirde gelmediğimiz şanzımancı kalmadı beynine robotuna her yerine bakıldı ama çözülemiyor. Çözebilen varsa ulaşabilir mi?

25 Haziran 2024 09:06 (Şikayetten 13 saat sonra)

Yılmaz

Aynı sorun bende de vardı. 2017 Otomatik Dizel Egea. Bir yıldan fazla bu sorunla yaşadım. Sorun çıkarmaması için yetkili serviste komple şanzıman değişti. Toplamda 150.000 TL civarı bir masraf çıktı. Aradan kısa bir süre sonra yine aynı arızayı yapmaya başladı. Tekrar servise götürdüm. Yazılımıyla oynadılar. Ama işe yaramadı. Birkaç haftada bir yine aynı sorunla karşılaşıyordum. Sonra bu arıza hiç giderilmemiş gibi birkaç günde bir olmaya başladı. En son bilgisayara bağladılar egzozla ilgili bir parçayı daha değiştirdiler, belki bundandır diye. Sonra bu araç için elimden geleni yapmama rağmen tam çözüm bulamadığım için çözümü aracı satmakta buldum. Egea = Pişmanlık

Fırat

Hocam birebir aynı sorun bende var siz nasıl çözdünüz ne yaptınız düzeldi

Mahmut

Aracın elektrik aksamını kontrol ettirin. Bende de aynı sorun var. Bendeki sorunun kaynağını hasbel kader buldum. Park lambasının sol tarafındaki elektrik kablosunda kısa devre oluyor

Egea Aracımda Bitmeyen Şanzıman Sorunları Ve Yüksek Masraflar

Yılmaz
05 Aralık 2024 17:19

Fiat Fiyat Egea 2020 1.6 Vites Sıkıntı

Ahmed
08 Nisan 2024 16:11
Fiat Fiyat Egea 2020 1.6 Vites Sıkıntı
Nazire sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 1.3 Multijet Vites Kolu Ve Aynı Zamanda Şanzımanda Vuruntu

Nazire