Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Araçta Sürekli Arızalar Ve Servis Problemleri

Mesut
05 Eylül 2024 13:07

2023 model orijinal fabrikasyon okul taşıtı Fiat Ducato araç aldım. 1 ay geçmeden klima kompresörü bozuldu, yaptırmak için çok uğraştım ve 2 ay klimasız geçti. Yaz ayında. Onu yaptırdıktan sonra araç eğer arızası verdi. 500 kere servise gitmeme rağmen 1 sene boyunca arıza çözülmedi. Araç çekişten düştü, servislerime gidemedim. O arızayı da 1 senenin sonunda çözüme ulaştırdık. Ardından 95.000 km'de aracım komple motor yatak sardı. Bahsettiğim aracın tüm bakımları garanti dahilinde Fiat yetkili servisinde yapıldı. Garanti dahilinde motorun değişeceği söylendi. 2 haftadır motoru sökük bekliyor ve motorun ne zaman geleceği belli değil. İşin garip tarafı, yatak sarmış motoru değişecek araç için bakım ve triger değişimi için ücret talep ediliyor. Motoru değiştiğinde yağ ve tüm filtreler değişmesine rağmen neden bakım için triger için tekrar ücret talep edilir anlamıyorum. 1.5 yıldır araca sahibim, araç ile 1 sene para kazanıp çalışamamışımdır. Şu an için tüm ticari kaybıma başvurdum, bakım ve triger için 1 kuruş para ödemeyeceğimi belirttim. Size döneceğiz dediler, hala bir haber yok.

20 Eylül 2024 16:59

Fiat Ducato marka araç aldık almaz olaydık 0 2023 model aldığımız araç 1 sene içerisinde 4 aya yakın süre serviste yattı şimdi de aracımız 90 bin km de motor yedi ve hiçbir zerre kadar muhatap yok her aradığımızda aranacaksınız diye diye 1 ay oldu kimse muhatap olmuyor aracımıza ticari kayıp olarak günlük 750 TL vereceklermiş :) ) bugün o 750 TL'yi çocuğunuza verseniz suratınıza tükürür ve bunlar muhatap bile olmuyorlar ben ticaretle uğraşıyorum ve bütün araçlarım hep Mercedes ilk defa böyle bir hata yaptım bir daha asla Fiat almam ve çevremde ticaretle uğraşan benim sözümü kaale alacak kaç kişi varsa asla Fiat aldırmam asla

Ek
05 Eylül 2024 13:52 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato Araçta Sürekli Arızalar Ve Garanti Sorunları

Burak
05 Eylül 2024 12:49
Dogan sonuçtan hiç memnun değil

2023 Model Fiat Ducato Motor Arızası

Dogan
24 Temmuz 2024 15:22
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Ducato'da Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Levent
01 Temmuz 16:33
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
17 Haziran 14:18
Sıfır Kilometre Fiat Ducato’da Çözülmeyen Arızalar Ve Ticari Mağduriyet

Fiat Ducato Motor Arızası: 5 Aydır Yedek Parça Temin Edilemiyor, İşlerimiz Aksıyor

Osman
19 Haziran 18:44