Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Fiat 500X Yedek Parça Temini Yapılmıyor

28 Mayıs 2024 17:12

Fiat 500x aracım 3 ay önce arıza verdi, ben de ne yazık ki sorunu çözeceklerine ve güvenilir olduklarına inanarak Otokoç Küçükyalı Fiat servisine götürdüm aracımı. Çeşitli parçalarda arıza olduğu söylenerek sürekli bir parça sipariş bekleme ve sonrasında başka sorunlar da olduğu söylenerek yeni parçalar sipariş döngüsüne girdik.

Sıfır kapalı kutu motorun 200 bin tl'ye satıldığı yerde rektifiye motor için 270 bin gibi bir tutardan bahsediliyor. Hala da yaklaşık 1 aydır sözde parça bekliyoruz. Bu süreç ne kadar sürecek 3 yıl da parça beklesek hala yapacak bir şey yok bekleyeceğiz mi denecek bilmiyorum.

Sorunu çözmekten, hızdan, güvenilir olmaktan çok uzak bir sistem var ne yazık ki. Parça neredeyse gidip kendim alayım bir parça 1 ayda gelmez mi insan şaşırıyor.

28 Mayıs 2024 17:18 (Şikayetten 6 dakika sonra)
24 Haziran 2024 16:07

Aradan 1 ay daha geçti aracım hala serviste kimsenin umurumda değil inanılmaz bir kurum olmuş Otokoç ve Fiat yazıklar olsun bir daha ne kendim ne çevremden Herhangi biri. Nereye edebilirsem şikayette edeceğim yazıklar olsun

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Servisinde Uzayan Bekleyiş: Ticari Araç Mağduriyeti

Emrah
11 Aralık 2024 12:03
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kronik Manifold Sorunu Ve Yüksek Onarım Maliyeti

Abdullah
10 Şubat 2025 10:25
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Düşük Kilometredeki Fiat 500X’te Yüksek Maliyetli Motor Arızası Ve Çözüm Beklentisi

Ali
06 Ağustos 2025 21:48