30 Ekim 2024 13:14

Merhaba
Egea Sedan aracımın çukur ve ince kesik yollara girdiğinde sallandığında arka bagaj civarından çat çat ses geliyor. Bagaj içindeki telleri de sabitledik, koltuk üstündeki sert plastiğe de baktık ama sorun devam ediyor. Bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.

30 Ekim 2024 13:29 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Yorumlar (12)

Hocam çözüm bulabildiniz mi

Ses kesilirse yazarmısın

Efe

Evet arka lastik ön tarafında arabanın altında sağda solda 19 anahtarlık vida olması lazım dingilin onlar gevşekti sıktım düzeldi sorunlarınıza çözüm olur umarım

Efe

Ses sorununu çözemediyseniz burç takazunun civataları gevsek olabilir aynı ses kendi arabamdada vardı 2 demir bir birine vurur gibi ses geliyordu hafif bozuk yolda o civatalardan biri gevşekti onu fark ettim sıkınca vidayı geçti ses.

Efe

Yok Yatsan görürsün salıncak gibi yuvarlak demirin içinde plastik takoz var onun civatası var 1 tane sağda ve solda vardır 2 sinide kontrol et anahtar ile gevşekse sık ses kesilir umarım

Hamdi

Burç takozu nerede oluyor kendimiz sıkabilir miyiz servise ihtiyaç duymadan

Semih
Semih

Hocam sorun çözüldü mu ne yapmak gerekiyor

İki sefer servise gittim. Bulamadılar

Ferhat

Kenan bey merhaba sorun çözüldü mü acaba serviste var mı farklı bir gelişme teşekkür

Kenan

Aynı sorun bende de var.

Ferhat

Evet maalesef nereye baktıysakta bir şey bulamadık ama çıt çıt her çukurda bir şey çarpıyor

Egea Sedan'da Arka Bagajdan Gelen Çat Çat Ses Sorunu

31 Ekim 2024 15:37
Nizamettin sonuçtan hiç memnun değil

2019 Egea Sedan Urban Plus Bagaj Kısmından Gelen Rahatsız Edici Ses Sorunu

Nizamettin