Fakir Süpürge Şarjı Full Gösterdiği Halde Açma Kapama Tuşuna Basınca Yine de Çalışmıyor!

29 Temmuz 2024 16:126.905
Sinem
28 Temmuz 2024 14:51

Süpürgem inavator X 7269 şarjı ful gösterdiği halde çalışmıyor açma kapama tuşunu basınca bir işlem yapmıyor. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim daha alalı 1 sene oldu.

29 Temmuz 2024 16:30 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Süleyman
Benzer Şikayeti Var
26 Nisan 01:41

Bir daha da Fakir mi? Asla... Sorunumuzu çözmüyorsunuz... 1 yıllık makine çalışmıyor ya... Fakir acaba ulaşır mi bize.

1 Temmuz 2025 11:04

Aynı sorun bende de var kullandıktan sonra şarja taktım ful dolu gösteriyor ama düğmesine basınca çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim

6 Ağustos 2024 18:16

Sorununuz çözüldü mü aynı süpürge ve aynı sorunu yaşıyorum ne yaptınız

Fakir İnovator X 7269 Süpürgede Sürekli Şarj Ve Parça Sorunu, Garanti Kapsamında Çözüm Bekliyorum

12 Ağustos 2025 00:371.428

Ocak 2025'te Trendyol üzerinden satın aldığım Fakir İnovator X 7269 dikey şarjlı süpürgede, ilk aydan itibaren şarj prob...

Satın Aldığım Süpürgenin Arızası Ve Yetersiz Sigorta Çözümü Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

22 Temmuz 2025 14:073.148

09.11.2024 tarihinde Ankara'daki Taşpınar Demetevler şubesinden Fakir 41004705 7269 İnnovator dikey şarjlı kablosuz süpü...

Garanti Dışı Batarya Değişimi Ve Yüksek Ücret Şikayeti

14 Ağustos 2025 02:122.858

Merhaba, Fakir inovator 7269 dik Süpürge kullanıcısıyım. Açma Kapama tuşu bir anda çalışmamaya başladı. Önce temassızlık...

1 Destek

Tümünü Gör
Fakir Elektrikli Dikey Süpürge Kronik Hortum Sorunu!

Fakir ElektrikliDikey Süpürge Kronik Hortum Sorunu!

Harun
Fakir Bolt X 8365 Süpürge Arızası!

Fakir Bolt X 8365Süpürge Arızası!

Büşra
Fakir Süpürge Hortumu Yırtıldı!

Fakir SüpürgeHortumu Yırtıldı!

Okan
Fakir Bolt X 8472 Süpürge Error Hatası

Fakir Bolt X 8472Süpürge Error Hatası

Nesrin
Fakir Ev Aletleri Lütfen Ürüne Sahip Çıkın!

Fakir Ev AletleriLütfen Ürüne Sahip Çıkın!

Kürşat

Öne ÇıkanKonular