Fakir Alına Clean Mop Buharlı Temizleyici

02 Ocak 2024 11:03

Fakir markalı Clean Mop Buharlı Temizleyici ürününü satın aldım ve bir ay kullanmadan ürün arızalandı. Teknik servise göndermek için 130 TL kargo ücreti ödedim ancak ürün onarılmadan bana geri gönderildi ve hala kullanamıyorum. Ürün bozuk halde beklemekte. 20 Nisan 2022 tarihinden itibaren Hepsiburada üzerinden satın aldığım ürün için kimse yardımcı olmuyor ve ürün elimde kullanılmaz durumda kaldı.

02 Ocak 2024 13:48

Hakem Heyeti ekte yer almaktadır. Yenisi ile değişim istiyorum. Ürün geldiğinden beri kullanılmadan duruyor başvuru bilgilerim her şey burada yer almaktadır. Konu ile ilgili ivedi dönüşünüzü bekliyorum. Kesinlikle ücret iadesi değil yeni ürün istiyorum.

Ek
Ek
02 Ocak 2024 11:30 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

02 Ocak 2024 11:44

Artık bekleyecek sabrım kalmadı acil dönüş istiyorum yeni ürünle değiştirin eskisi durup duruyor

02 Ocak 2024 11:47
fakir-alina-clean-mop-buharli-temizleyici-1.pdf

Faturamı da paylaştım en hızlı çözümü istiyorum artık teknik servise de Kasımpaşa şubenize göndermiştim iletişime geçebilirsiniz

22 Mayıs 2024 14:10
Yücenur sonuçtan memnun değil

22 Kasım 2023 18:01

08 Şubat 2024 10:14

28 Şubat 2024 15:16
Aydın sonuçtan çok memnun

07 Ağustos 2023 15:20
"Çözmemiz biraz zaman alsa da sorunumuz çözülmüştür. Teşekkürler..."
Fakir Ev Aletleri Kategorileri