28 Şubat 2024 15:16

11.12.2023 tarihinde Fakir markasının kendi sitesinden Clean mop alışverişi yaptım. Teslim zamanı seyahatte olduğum için ve siteye güvenerek kutu açılımı yapmadım. 28.02.2024 tarihinde ürünü kullanmak üzere açtığımda, kutudaki ürünlerin naylon poşetlerinin açılıp tekrar kullanıldığını, küçük aparat poşetinin delik olduğunu ve içinden birkaç parçanın düştüğünü fark ettim. Ayrıca, hangi aparata ait olduğunu bilmediğim uzun bir metal parçanın olması ve fırça teli üzerinde ufak bir deformasyon olduğunu gördüm. Su haznesinde hala su damlacıkları bulunması, ürünün kullanılıp bir şekilde tekrar paketlendiğini gösteriyor. Fakir'in kendi web sitesinden alışveriş yaparak başka siteleri tercih etmeyişim, markaya olan güvenim dolayısıylaydı; ancak böyle bir ürünün gönderilmiş olması güvenimi zedeledi. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde, ürünün gönderildiği yere yönlendirilmesi yerine beni servise yönlendirmeleri doğru bir yaklaşım değildi.

28 Şubat 2024 15:30 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Yücenur sonuçtan memnun değil

22 Kasım 2023 18:01

22 Mayıs 2024 14:10

Fakir Alına Clean Mop Buharlı Temizleyici

02 Ocak 2024 11:03

28 Nisan 2024 22:28
Fakir Ev Aletleri Yeni Alınan Süpürgenin Arızası Ve Servis Hüsranı
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 20:02
Fakir Ev Aletleri Kategorileri