Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 00:45

1 sene 2 ay önce Yön'den Fakir marka düzleştirici aldım. Daha 6 ay kullanmadan hem dış tabakasıma ısıyı çok veriyordu hem de seramiği bozuldu. Yön'e gittim, ilgilenmediler bile; servisine verebilirsiniz dediler. Servise götürdüğümüzde ise servis bunun olabileceğini söyledi. Sanki ilk defa düzleştirici kullanıyormuşum gibi muamele yapıldı. Elimi yaktığı için baktılar ama hiçbir şey yapmadılar. Şu an yine elimi yakıyor, kullanamıyorum bile; seramiği ise bozuldu, çok kötü bir halde. Şimdi servise götüreceğim, yine bir şey yapmayacaklar. Resmen çöp oldu. Görsel ekleyeceğim. Kendim mağazadaki satış danışmanı önerdiği için aldım ama hiç memnun değilim. Dış tabakası elimi yaktığı için kullanamıyorum.

19 Ekim 2024 01:00 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 15:26
Faydasız Ürün Ve İlgisiz Servis Deneyimi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 17:13
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Saç Düzleştirici Arızası Ve Hizmet Fişi Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

19 Ağustos 2025 19:01
Kemal sonuçtan çok memnun

03 Ocak 2024 16:59
"Ürünü biraz geç gönderdiler ama yinede müşteriler le ilgilenmeleri iyi bilgi vermeleri ve geri dönüş yapmaları konuyu çözmeleri güzel Fakir, e ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim yeni ürün elime geçti"
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Carina Saç Düzleştirici Arızası

26 Eylül 2023 18:39