Evkur Alışveriş Ödeme Yaptığım Halde Borç Çıkartıyor!

05 Kasım 2023 01:58

Yıllardır tüm ev elektronik ürünlerimizi Evkur'dan aldık. Şu yıla kadar hiçbir problem yaşamadım. Ödemeler konusunda. Bu kış İzmir Bozyaka şubesinden toplu çeyiz paketi aldım. Ödemelerin tutarı yüksek olduğu için elden yaptırmama gerek olmadığını istersem Yapı Kredi bankasından da yatırabileceğimi söylediler.

İş nedeniyle 6 ay şehir dışıma çıktım ve mağazaya uğrama şansım olmadığı için her ay düzenli şekilde ödememi bitirdim. Temmuz ayında müşteri temsilcisi aradı geçmiş aylardan bakiyem olduğunu söylediler. Öyle bir şeyin mümkün olmadığını tüm ödemelerin bankadan yapıldığını söyledim. Haftada bir taciz eder gibi arıyorlar.

Şubeye gidiyorum talebinizi iletip araştıracağız diyorlar. Sonuç: her gün başka bir müşteri temsilcisi tarafından aranıp tehditvari şekilde icra gelebileceği söylemleri! Ödemelerin dekontları elimde sayın Evkur. Ödediğim faturaları nasıl yok saydırtırsınız! Tüketici Hakları'na başvuracağım. Gerekirse mahkemeye vereceğim! Ama asla ödediğim faturayı tekrar geri ödemem

05 Kasım 2023 17:04 (Şikayetten 15 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Ümit

Aynı sorunu yaşıyorum. Mobilden ödemiş olmama rağmen. Ödenmedi gibi saçma mesajlar geliyor. Siz halettiniz mi?

Ümit

Evkur mavi tik Instagram sayfasına yazın. Oradan mesaj attım. Aradılar hemen halettim ora sayesinde. Bilginize

Ayşe

Haftada bir arıyorlar ödemeniz var yapılmazsa haciz işlemi başlatılacak diye yaşadığım durumu anlatınca çok üzgünüz hemen araştırmak için kayıt oluşturuyoruz 24 saat içinde kesin dönüş yapacağız diyorlar. İşin komik tarafı her hafta durum başa sarıyor. Tüm Evkur durumu araştırıyor sanırım :) ) ) ) ama bir kuruşumu vermem elimde ödeme dekontlarım var.

Gamze
02 Ekim 2024 18:31
Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Asiye
22 Şubat 2024 10:02