19 Nisan 2024 21:28436
Nur'un Teşekkür Mesajı
Çok çok ilgili davrandılar her gün aradılar arızalı ürünün yenisini yolladılar teşekkür ederim

Evidea'dan aldığım ürünün kablosu kopuk çıktı. Değişim değil, sadece kablo istiyorum. Telefonla müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Yardım sayfasından da yardım alamıyorum. Zaten zor kurulan bir ürün olduğu için uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden kablolu ampul takılacak kısmın bana gönderilmesini talep ediyorum.

20 Nisan 2024 16:25 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

22 Nisan 2024 16:40

Geri dönüş yapmadılar

24 Nisan 2024 10:50

Değerli Müşterimiz, Sizi 24.04.2024 tarihinde kayıtlı telefon numaranızdan aradık ancak iletişim sağlayamadık. Sürecinizle ilgili sizi tekrar arayacağız. Tüm soru ve talepleriniz için hafta içi ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

24 Nisan 2024 17:34

Tekrar döndüm müşteri hizmetlerine bilgilerinin olmadığını bana dönüş yapacaklarını söylediler hala dönüş olmadı

26 Nisan 2024 10:59

Değerli Müşterimiz, Size 26.04.2024 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak bilgi verilmiş ve siparişiniz takibimiz altına alınmıştır. Konu tarafımızdan titizlikle incelenmekte olup en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. Tüm soru ve talepleriniz için hafta içi ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

30 Nisan 2024 13:55

Değerli Müşterimiz, Size 30.04.2024 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak parçanızın gönderildiği hakkında bilgi verilmiştir. Tüm soru ve talepleriniz için bize hattımızdan hafta içi ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

5 Mayıs 2024 21:31

Evidea Hatalı Ürün Gönderimi

Elif
Elif
18 Kasım 2023 13:32239

"Detaylı anlatımla bilgilendirildiğim için teşekkür ediyorum"

Evidea Parasını Ödeyip Aldığım Ürünü Göndermedi

Berna
Berna
12 Aralık 2023 21:46783

1 ay önce Evidea'dan lambader aldım ancak ellerinde olmadığını depodan kargo ile 3 iş günü içinde göndereceklerini söyl...

Evidea Eksik Malzeme Gönderdi

Ufuk
Ufuk
8 Temmuz 2023 17:111.107

Evidea Eskişehir mağazasından 29 Haziran'da just Home trendy TV ünitesi aldım. Mağaza stoğunda bulunmadığı için merkez d...

Evidea Sadece Demonte Ürün Satışı

Tuğba
Tuğba
14 Ocak 2024 14:08870

Merhaba, Evidea internet sitesinden konsol siparişi verdim. Sadece demonte olarak satış yapıldığı için gönderilen kitapç...

Evidea Avize Problemi, Çözüm İstiyorum

Evidea AvizeProblemi, Çözüm İstiyorum

Ebru
Evidea Sitesi Kargolama Sorunları!

Evidea SitesiKargolama Sorunları!

Merve