17 Kasım 2023 10:33745

Daha önce arkadaş çevrem ve ben alışveriş yaparken böyle bir sorunla karşılaşmamıştık; bu tür bir durum firmaya hiç yakışmadı. Evidea'dan aldığım ürün hasarlı geldi. Üründe kırıklar ve çatlaklar mevcut, ancak hala bir çözüm yok. Son arayan müşteri hizmetleri temsilcisi, sanki hata benimmiş ve onlar mağdurmuş gibi davranıyor. Kargo şirketi evden almayla çalışıyormuş; biz götüremeyecek miyiz? Eğer arabam olsaydı zaten internetten alışveriş yapmazdım, bu çözüm odaklı bir cevap değil.

17 Kasım 2023 10:42 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

17 Kasım 2023 11:13

Daha önce arkadaş çevrem ve ben alışveriş yaparken böyle bir sorunla karşılaşmamıştık; bu tür bir durum firmaya hiç yakışmadı. Evidea'dan aldığım ürün hasarlı geldi. Üründe kırıklar ve çatlaklar mevcut, ancak hala bir çözüm yok. Son arayan müşteri hizmetleri temsilcisi, sanki hata benimmiş ve onlar mağdurmuş gibi davranıyor. Kargo şirketi evden almayla çalışmıyormuş biz kendimiz götürebilirmismiyiz? Eğer arabam olsaydı zaten internetten alışveriş yapmazdım, bu çözüm odaklı bir cevap değil.

17 Kasım 2023 13:40

Değerli Müşterimiz, Sizi 17.11.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranızdan aradık ancak iletişim sağlayamadık. En kısa sürede yeniden iletişime geçiyor olacağız. Tüm soru ve taleplerinizde hattımızdan hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

17 Kasım 2023 13:43

Tarafınızı arıyorum fakat hattı kapatıyorsunuz

17 Kasım 2023 14:57

Değerli Müşterimiz, Size17.11.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak iade hakkında bilgi verilmiş ve siparişiniz takibimiz altına alınmıştır. Konu tarafımızdan titizlikle incelenmekte olup en kısa sürede sonuçlandırılıyor olacaktır. Tüm soru ve taleplerinizde hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

19 Kasım 2023 11:16

Pazartesiye kadar beklemem gerektiği söylendi bekliyorum çözüm halen yok maalesef

21 Kasım 2023 11:59

Sürat Kargo'yu yönlendirdikleri bilgisi verildi bekliyorum süre geçmeden çözülmesini.

29 Kasım 2023 15:12

Değerli Müşterimiz, Size tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak bilgi verilmiştir. Tüm soru ve taleplerinizde hattımızdan hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

29 Kasım 2023 15:14

Sürat Kargo yönlendirildi Perşembe gününden beri bekliyorum kargo halen karşı tarafa iletilmemiş para iadesi için halen bekliyorum internetten bir daha asla almayacağım ürün bu kadar uzun sürmesi üzücü.

5 Aralık 2023 17:09

Değerli Müşterimiz, Sizi 05.12.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranızdan aradık ancak iletişim sağlayamadık. Süreciniz talebinize istinaden tamamlanmıştır. Tüm soru ve taleplerinizde hattımızdan hafta içi her gün ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:30 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

7 Aralık 2023 10:59

Evidea Kargom Teslim Edilmedi

Ayşegül
Ayşegül
28 Aralık 2023 17:35993

10.12.2023 tarihinde vermiş olduğum sipariş, kargo firmasının kaybetmesi neticesinde 20 gündür tarafıma teslim edilmedi....

Evidea Kargom Teslim Edilmedi

Evidea Siparişlerim Sürekli Teslim Edilemiyor

Ayla
Ayla
17 Nisan 2025 10:28624

"Teslim edilememe nedeni şikayetimden sonra çözüldü. Teşekkürler."

Sibel
Sibel
11 Ocak 2024 12:34693

Evidea'dan internet sitesinden ürün aldım, kargoda kırık geldi. Geri iade etmek için talep oluşturdum. Evidea müşteri te...

Evidea İnternet Mağazası Müşteri Temsilcisi

Evidea Ürünüm Kırık Geldi, Telafi Edilmiyor!

Arzu
Arzu
18 Ekim 2023 17:41608

"Ürün geç de olsa yerine teslim edildi. Teşekkürler..."

Alperen
Alperen
5 Eylül 2024 20:36681

"Elif hanıma teşekkür ediyorum fakat diğer temsilcilerin elif hanıma ulaşmamı zorlaştırmasını anlayamadım"

Tümünü Gör
Evidea Etiket Fiyatından Fazla Fiyat Söylüyorlar!

Evidea EtiketFiyatından Fazla Fiyat Söylüyorlar!

Kübra
Evidea Kusurlu Ürün!

Evidea Kusurlu Ürün!

Sevil
Evidea Avize Problemi, Çözüm İstiyorum

Evidea AvizeProblemi, Çözüm İstiyorum

Ebru
Evidea Paramın İadesini İstiyorum!

Evidea Paramınİadesini İstiyorum!

Ozlem
Evidea 3 Adet 18 Cm Tekli Sarkıtların Şekilleri Boyutları Farklı!

Evidea 3 Adet 18 CmTekli Sarkıtların Şekilleri Boyutları Farklı!

Esra
Evidea Yanlış Ölçüde Ürün Gönderimi