Aynur sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 13:58

Pendik Ergül Mobilya'dan almış olduğum Anka koltuk takımı defalarca sormama rağmen tüylenme olup olmayacağını tarafıma sorun olmayacağını garantisi olduğunu ifade etmişlerdir. 2 ay sonunda 48.000 TL verdiğim takım ayıplı teslim edilmiştir. Dolgu hataları, yamuk ayaklar, dikiş problemleri olacak şekilde teslim edilmiştir. Mağaza ile irtibata geçip daha yeni koltuğa servis kaydı oluşturdum, asla gelmeyen bir servis 35 gün sonra lütfedip geldiler. Tabi bu arada koltuk sakal bıraktı. Gelip evde hataları iğne iplik derme çatma düzeltmeye çalıştılar. Tüylenmeyi makasla kesip tarafıma tüy toplayan alet var, alıp arada temizleyin dediler. Kumaş değişikliği ve değişim talep etmeme rağmen daha kötü olursa geliriz dediler. 1.5 ay sonra tüylenen yerler dikişlerinden ayrıldı. Mağazaya gittik, servisin gelip halledeceği söylendi. 21 Mayıs 2024'te kayıt açtım tekrar, bugün 2 Temmuz 2024 hala gelmediler. Mağazayı aradım, müdire hanım birini aradı ve yarın geleceklerini söyledi. Asla inanmıyorum ne sorunu çözeceklerine ne de muntazam kumaş değiştireceklerine, iade talep ediyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne ayıplı görselleri atarak başvuracağım. İade istiyorum. Kimse bir lirasını bile kaptırmasın, asla mağazadaki düzene aldırmayın, size bir çöp teslim ediyorlar ve ilgilenmiyorlar.

01 Eylül 2024 16:21

Asla alışveriş yapılmayacak tam bir pişmanlık, hiçbir sorumluluk kabul etmeyen hiçbir satış sonrası servis hizmeti vermeyen asla vaktinde gelmeyen bir firma. 1 TL bile fazla bedava verseler evinize koymayın. Verdikleri hiçbir sözü yerine getiremeyen koltuk kumaşını değiştiremeyen sadece ellerinde iğne iplik makas gezen profesyonel olmayan bir sistemleri var. 6 aylık koltuk oturulamayacak hale geldi. Asla almayın gittiğiniz mağazalara güvenmeyin söyledikleri hiçbir sözü tutmuyorlar amaçları 2 yıl olan süreyi aşarak sorumluluktan kurtulmak.

Ek
Ek
03 Temmuz 2024 15:10

3 Temmuz 2024 bugün servis geldiği halde yine sorunu iğne iplik ve tüyleri makasla kesmeye çalışmıştır koltuk dikiş yerlerinden incelme ve kumaş hatası giderilmemiş tarafıma somut bir çözüm iletilmemiştir. Para iadesi talep ediyorum 4 aylık koltuk baştan aşağı hatalıdır.

04 Temmuz 2024 08:01 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

04 Temmuz 2024 10:41

Paylaştığınız mesaj bile ne kadar öylesine yazılmış herkese aynı çözüm sıfır, kimseyi kandırmayın ne verdiğiniz numara ne de servis hizmetiniz müşteri odaklı değil,4 aydır aradığımız ve hiçbir sonuç alamadığımız bir sistem, istediğiniz 2 yıllık süreyi geç gelerek bitirmek

01 Eylül 2024 16:27

Koltuk artık tamamen yırtık. Hiçbir sonuç yok

Cem sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 15:40

Ergül Mobilya Ürünlerinin Kalitesizliği Ve Kurulum Ücreti Alması

26 Ocak 2024 19:29
Ergül Mobilya Ürünlerinin Kalitesizliği Ve Kurulum Ücreti Alması

03 Kasım 2024 11:00
Senanur sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 18:45
Ergül Mobilya Koltuk Pişmanlığı Sözlerinde Durmamaları
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2023 16:15