Ersan sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 16:25

Sayın Yetkililer,

02.04.2023 tarihinde satın almış olduğum koltuk takımı, yemek odası takımı ve TV ünitesi içerisinden bir sandalye, resimde görüleceği üzere kırılmış durumdadır. Müşteri hizmetleri, otomatik olarak kullanıcı hatası olarak belirterek garanti kapsamı dışında tutmuş, servis ücreti ve karşılaşılan masrafları talep etmiştir. Satış yapılırken 2 yıl garantili olduğu ve müşteri memnuniyetinin ön planda tutulduğu söylenmişken, ilk sorunda reddediliyoruz. Dolap tutacaklarından bir tanesi ilk gün arızalı geldi. Değişim talebinde bulundum ancak cevap bile alamadım. Hakkımı tüketici derneklerinde arayacağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla,

02 Ocak 2024 08:20 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

11 Ocak 2024 09:12

Merhaba, Standart metin ile iyi cevap vermişsiniz, web sitenize yazdım cevap alamadım müşteri hizmetleri aramadı bıktırıp unutturmaya çalışıyorsunuz galiba, şirket politikası mı?

19 Ocak 2024 11:37

Merhaba, Müşteri memnuniyeti sizde ki karşılığı bu mu cevap vermemek, unutturmak! Cevap vermenizi rica ederim.

31 Ocak 2024 11:36

Merhaba, Cevap vermeyi düşünüyor musunuz?

31 Ocak 2024 15:33

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Ergül Müşteri Hizmetleri Not: Değerli Tüketicimiz; markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

31 Ocak 2024 15:40

Merhaba, 1 ay önce verdiğiniz cevapta, ''Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir.'' Kimse benimle irtibata geçmedi, Web sitenizden başvuru yapıldı yine oyalama taktiği cevap verildiye alıp geçiştirme taktiği kullanıyorsunuz galiba, Tüketici şikayetten açıklama yaparsınız artık.

31 Ocak 2024 16:45

Kontrollerimizi sağladığımızda müşteri hizmetleri temsilcimiz ile görüşme sağlamış olup tarafınıza gereken bilgi paylaşımı sağlanmıştır.

01 Şubat 2024 11:10

Merhaba, Yine baştan savma bir cevap verdiniz, görüşmede müşteri temsilciniz otomatik olarak kullanıcı hatası olarak belirtip para talep etti, bende buna istinaden şikayet oluşturdum kalitesiz malzeme kullanıp ilk oturmada kırılan bir ürün için tamir talep ettim.

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 11:45

Ergül Mobilya Ürünlerinin Kalitesizliği Ve Kurulum Ücreti Alması