Enpara.com Müşteri Olma Adımı İçin İletişime Geçmedi.

18 Şubat 2024 14:11335

Enpara.com üzerinden yaptığım kredi başvuruları onaylandı. 'Müşteri olmak için en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.' denildi ancak henüz arayan ya da soran olmadı. Beklemekteyim ve bir şey yapamamaktan dolayı mağdurum. Sürecin bir an önce tamamlanmasını istiyorum. En kötü ihtimalle sürecin ne zaman tamamlanacağını belirtirseniz, ona göre plan yapabilirim.

21 Şubat 2024 20:21

Enpara.com rezaleti, sakın müşterisi olmayın! Hangikredi.com üzerinden iki adet kredi başvurum Enpara için onaylandı. Sonrasında müşteri olmam gerektiği söylendi. İşlemlerle uğraştım, müşteri olduktan sonra krediyi vermediler. Sadece müşteri yapmak için insanları kandırıyorlar. Bundan sonra da kredi için müşteri oldum, vermiyorsunuz diye hesabımı kapatmak istediğimde yokuşa sürdüler, şurayı ara, şunu yap diye hala uğraştırıyorlar. Vermeyeceği krediyi yalandan onaylayan, kampanya yalanıyla insanları bedavadan müşteri yapmaya çalışıyorlar.

19 Şubat 2024 00:23 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz bize ulaştı. Görüşünüzü yönetim ekiplerimizle paylaşıyoruz.

Enpara.com Geri Dönüş Yapmadı

22 Aralık 2023 00:15693

enpara.com müşterisi olmak istedim başvuru yaptım en kısa sürede sizinle tekrar iletişime geçip başvurunuzu devam ettire...

Enpara.com Mağduriyetimi Gidermiyor.

8 Eylül 2023 18:151.801

"Sorunum için çözüm almam uzun sürüp zor olsa da sorunu çözdüler, ilgisi için samet bey'e teşekkür ederim"

Enpara.com Başvurum Tamamlanmadı

12 Mayıs 2024 15:441.381

"Teşekkürler"

Enpara.com Başvurum Tamamlanmadı

Enpara Üyelik Başvurusu Tamamlanmadı

16 Aralık 2023 16:373.066

"Ozan bey konuyla ilgilendi ve çözdüğü için teşekkür ederin"

Enpara Müşterisi Olmak İçin Bekletiyor

15 Aralık 2023 10:254.223