Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2024 17:29

Enpara.com'dan 10.000 TL'yi 3 ay taksitle nakit avans olarak çektim. Geri ödemesi yaklaşık 11.500 TL olacaktı. 2 gün içinde müşteri temsilcisi ile görüştüğümde, tek seferde ödersem yaklaşık 10.500 TL ile kapatabileceğimi söyledi. Ancak bir hafta içerisinde ödememe rağmen hâlâ tarafıma nakit avans kredi faizi yansıyor. Bunu hem çözüm merkezine 3 kere, hem e-mail yoluyla iki kere, hem de müşteri temsilcilerini iki kere arayıp bildirmeme rağmen herhangi bir şey yapılmadı. Söylenen ise 3 ay taksitli alındığı için tek seferde dahi ödense bile faiz ödemelerinin devam edeceği. Oysa ki çekmiş olduğum miktarın fazlasını 5 gün içerisinde ödeyip kapatmama rağmen hâlâ faiz ödüyorum. Enpara.com pişmanlıktır. Artık kullanmayacağım.

21 Haziran 2024 17:54 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

24 Haziran 2024 13:12

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 24/06/2024 tarihinde kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

24 Haziran 2024 14:47
Enpara.com Haksız Faiz Yansıtıyor

Cevapta nakit avansınızın "erken kapama işleminin yapıldığını gördük" diyorlar ama kredi kartıyla yapılan diğer alışverişlerinizin ücretinin ödenmediği için alışveriş faizi ve nakit avans faizi yansıtılmaya devam ediyor. Diye aldığım cevap mantıksızlığına bakın dalga geçiyorlar.

12 Ocak 2024 09:12

27 Haziran 2025 22:29
Asuhan sonuçtan çok memnun

Asuhan
01 Ağustos 2024 20:20
"Sorun hemen çözüldü. Teşekkürler Enpara ekibi"
Enpara Kategorileri