Özgür sonuçtan hiç memnun değil

English Home Blender Sorunları Ve Teknik Servis Hayal Kırıklığı

16 Kasım 2024 14:49

Yaklaşık 5 ay önce English Home firmasından blender aldım. İlk kullanmada koku geldi ve ayrıca doğru düzgün çalışıyordu. Almış olduğumuz yere Neomarin English Home şubesine götürdük teknik servise gönderildi fakat servis cihazda sorun olmadığını belirterek hiçbir işlem yapmadan geri gönderdi. Denemek amaçlı kullandığımızda aynı sorunlar ile karşılaştık. Tekrar servise gitti ve yine sorun olmadığını bildirerek geri gönderdiler. Fakat sorun çözülmedi. Ürün aldığımız günden bu yana teknik servisten gelemedi. Bizden çok teknik servis kullandı bu gidiş ve geliş esnasında 1 parçasınıda kaybetmişler. Englısh Home markasının bu kadar sorumsuz ve aciz olduğunu bilmiyordum. Teknik servisi sayesinde öğrenmiş olduk. Pişman olmak istiyorsanız English Home tercihiniz olabilir.

07 Ocak 2025 12:03 (Şikayetten 1 ay sonra)
Özgür
Özgür
07 Ocak 2025 14:16

Vermiş olduğunuz adres ve telefon numaralarından defalarca arayıp şikayet kaydı oluşturmama rağmen herhangi bir geri dönüşte bulunulmadı. Hem ayıplı ürün satarak mağdur edildim hem de bu konular ile ilgili hala bir çözüm önerisi gelmedi. Sanırım teknik servisiniz kozmik odada dış dünya ile bağlantısı kesik bir şekilde hizmet veriyor.

Tuğçe sonuçtan çok memnun

01 Ekim 2024 10:42
"Teşekkürler"
Englısh Home Arızalı Ürününün Arkasında Durmuyor Oyalıyor
Englısh Home Arızalı Ürününün Arkasında Durmuyor Oyalıyor
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Bozuk Blender Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Mart 2025 16:50

English Home Bozuk Ürün Satıyor Ve İade Yapmıyor

19 Temmuz 2024 18:09
English Home Bozuk Ürün Satıyor Ve İade Yapmıyor
Servet sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 11:38
Serap sonuçtan hiç memnun değil

English Home Blender Yanık Kokusu Ve İade Sorunu

21 Mart 2025 14:08