Serkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 15:35

Merhaba
28.03.2024 tarihinde satın almış olduğum Electrolux KGG64362K model siyah renk cam gazlı ankastre ocakta 6-7 ay gibi kısa bir süre içinde oluşmuş olan paslanmalar ve ızgara emniyet ayaklarında ısıdan boya atması meydana gelmiştir. Buna istinaden 15.10.2024 tarihinde Electrolux Küçükçekmece servisi tarafından ocağa bakmak için servis gönderildi. Ocağa bakarak hiçbir şey sormadan, direkt cihaz kullanıcı hatası olduğu söylenerek, bir işlem yapılmayacağı, ama yine de ısrar edince merkeze parça değişimi talebinde bulunacaklarını söylediler. 3 gün sonra servis tarafından arandım ve ocakta kullanım kaynaklı hata olduğunu söyleyerek, hiçbir işlem yapılamayacağı tarafıma iletildi.

Daha önce 8-10 yıl cam ankastre Bosch marka benzer ocak kullandım ve hiçbir problem yaşamadım. Fakat Electrolux ocağı satın alıp kullanmaya başladıktan kısa süre sonra sorunlar arka arkaya bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Ocağın bek gözleri alt takımı paslanmaya başladı. Bu kabul edilemez. Yıllarca Bosch marka benzer model ocak kullandım böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.
Ayrıca ocağın arka emniyet ayakları ısıdan dolayı beyazlamaya başladı. Çok çirkin görünmeye başladı. Ocaktaki boya ısıya karşı dayanıksız olduğu ortada. Kesinlikle fabrikasyon üretim hatası vardır, kullanıcı hatası söz konusu değildir. Ben bu kadar çabuk deforme olan bir ocak görmemiştim. Şikayetvar'da bir tüketicinin paslanma şikayetinde de okudum, paslanmayı tıpkı bana yaptıkları gibi kullanıcı hatası diyerek tüketici mağdur edilmiş. Fakat şikayet burada yayınlanınca tekrar garanti dahilinde ücretsiz şekilde işlem yapılmıştır. Ocağın fotoğraflarında görüldüğü gibi her şey açıkça görünmekte.

Belli ki Electrolux ocaklarında paslanma kronik bir sıkıntı ve servislerin ağzı alışkın kullanıcı hatası demeye. Bunu kesinlikle reddediyorum ve ocağıma garanti dahilinde, müşteri memnuniyeti dahilinde işlem yapılmasını talep ediyorum.

18 Kasım 2024 08:53 (Şikayetten 1 gün sonra)
Serkan
Serkan
18 Kasım 2024 22:23
Electrolux Ocakta Kronik Paslanma Sorunu

Tek bildiğiniz kullanıcı hatası demek, zaten aynı görüntùleri merkezinize zaten mail olarak gönderdim, ilgilenmediniz bile, sloganınız tamamen arkasına saklandığınız bir paravan. Müşteri memnuniyeti ile yakından uzaktan alakanız dahi yok,! Evet herkes duysun okusun, Electrolux Türkiye de hayal kırıklığıdır, müşterisine kullanması için uygun gördüğü ocağı herkes görsün, tüketiciler Electrolux markasını satin alırken aklına bu görüntülerin ve hikayenin kendisinin de başına gelebileceğini asla unutmasın,! Mahkemede görüşmek üzere, hesabini soracağım sonuna kadar!

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 17:07
Durduk Yere Camı Patlayan Electrolux Ankastre Ocak
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
18 Aralık 2024 15:29

Nagihan
12 Ocak 2024 14:23

20 Eylül 2023 12:45
Electrolux Ocak Paslanma Sorunu
Electrolux Ocak Paslanma Sorunu
Halime sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 13:49
Electrolux Kategorileri