Yakup sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 18:18

Electrolux Hygenic 800 EP81HB25SH Toz Torbasız Şarjlı Dikey Süpürge aldım. Gerçekten çok kaliteli bir süpürge diye. Çünkü elektrikli süpürgemde aynı marka... Aldıktan altı ay içinde teleskopik sapının geçme olduğu kısım hiçbir darbe almadan kırıldı müşteri hizmetlerini aradım aksesuar ve kırılan parçalar garantiye girmez ibaresinde bulundular. Servise yönlendirdiler. Onlara da aynı şekilde ifade ettim vurma darbe alma söz konusu değil diye onlarda garanti kapsamına girmez dediler.

8000 TL ücret veriyorum vurma kırma darbe yokken yapan mühendis kimse kırılma noktası tam bu bölgede insan gücü ve tutma acısı bir de süpürgenin tam güçte çalışması ile bu ürünün kırılmaması gibi bir durum kaçınılmaz. Müşteri memnuniyeti gerçekten bu markada söz konusu değil. Teleskopik sapın birleşme yerinin et kalınlığı bence yeterli değil.

Bu yüzden aynı yerden kırılıyor. Baktığım şikayetçilerin hepsinde oradan kırılmış... Ben de kendi imkanlarımla bir şeyler yaptım ama olmadı bundan sonra Electrolux ürünlerini almam.

13 Eylül 2023 09:02 (Şikayetten 14 saat sonra)
13 Eylül 2023 15:17

Herhangi bir dönüş yapılmadı. Sonuçları buradan paylaşarak bilgilendireceğim.

13 Eylül 2023 15:53

Electrolux müşteri hizmetleri tarafından arandım ve bana kırıldığı için garanti kapsamına girmiyor ücreti karşılığında değiştirileceğini söylediler. Hiçbir şekilde yardımcı olmadılar o malzemenin et kalınlığı çok yetersiz ve 2 tane küçücük vida ile tutturulmuş kullanım yapıldığında zamanla aşınıp kırılmaması mümkün değil yetersiz malzeme kullanılmış. Ben mağdur edildim siz mağdur olmayın kesinlikle tavsiye etmiyorum! Müşteri memnuniyeti söz konusu bile değil.

Electrolux Garanti Kapsamındaki Teleskopik Boru Kırığına Çözüm Sunulmuyor!

29 Ekim 2025 18:32
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Süpürge: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Teknik Servis

24 Kasım 2024 21:10
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Dikey Süpürge Tırnak Kırılması

28 Haziran 2024 19:56
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 10:48

Electrolux Kategorileri