Ender sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 17:52

16.10.2021 tarihinde Teknosa'dan aldığım Electrolux marka bulaşık makinesinin garantisi 16.10.2024 tarihinde bitiyor. Satın alırken 4 yıl ek garanti satın almıştım. Cihazım 16.10.2028 yılına kadar garantili. Cihaz için 4321 TL, ek garanti için 859 TL ödedim. 2023 yılında cihazın kaşıklığında 1 yıl kadar sonra küçük bir delik açıldı. Çok önemsemeden kullanmaya devam ettim. Kaşıklıkta geçen hafta ikinci bir delik açıldı, yine idare ediyordum. Son olarak alt sepette küçük bir çürüme fark edip, çağrı merkezini aradım, Ataşehir'e en yakın Ümraniye Atakent servisinin numarasını verdiler. Yetkili servis, hasarların fotoğraflarını istedi ve çıplak göz ile görmeden kullanıcı hatası olduğunu söyleyerek plastik aksamlarda meydana gelen hasarların garantiye girmediğini belirtti. Alt sepet için 3100 TL, kaşıklık için 1300 TL ödemem gerektiğini söyledi. Birazdan Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım ama buradan da yazıyorum ki insanlar Siemens varken daha az ödeme yapıp başka marka tercih etmesinler. Paraya kıyıp en iyisini alsınlar. Ben 2008 yılından bu yana Ataşehir'de gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum. 2008 yılında teslim edilen Ağaoğlu Myworld projesinin ankastre bulaşık makinelerinin tümü Siemens'in en basic ürünü ve sepetler 10 yıldan uzun süredir uçlardan çürümedi, kaşıklıklar hala sapasağlam.

26 Ağustos 2024 09:45 (Şikayetten 1 gün sonra)
Ender
03 Eylül 2024 21:40

Merhaba. Ben zaten müşteri hizmetlerini aradım ve yetkili servise yönlendirildim. Şimdi tekrar neden ben sizi arıyorum? Hizmetlerinizden memnun olmayan bir müşteri var karşınızda. Garantili ürününüzün arkasında bile durmuyorsunuz. Kalkmış bir de sizi tekrar aramamı istiyorsunuz! Konuya çözümünüz varsa, size de çok zahmet olacak ama siz beni arayım!

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
29 Ocak 2024 19:51
Electrolux Bulaşık Makinesi Tamir Hüsranı
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Servis Hizmeti Veremiyor!

Ömer
22 Temmuz 2024 13:49
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Bulaşık Makinesi: Uzun Süreli Servis Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Deniz
12 Aralık 2024 19:39