Halit sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Arıza Onarım, Garanti

15 Eylül 2023 21:08

Buzdolabım tam 3 yıl çalıştıktan sonra 1 haftada arızalandı. 10 yıl motor garantisi olduğu için motorun garantiden değişmesi gerektiğini hem ben hem de gelen servis söylemesine rağmen çağrı merkezindekiler dolabı aldıktan sonra 1 hafta içinde kayıt oluşturmam gerektiğini söylediler. Fakat ben aldığım zaman bana böyle bir bilgi verilmedi. Tam 10 gündür dolap çalışmıyor geçici dolap için ve bu dolabın motor değişimi için 9 gündür beni oyalayıp duruyorlar. Genel merkeze mail atıyoruz geri dönüş bekliyoruz diye sürekli oyalıyorlar. Hiçbir şekilde çözüm, ikame buzdolabı ya da sorunumun çözümüyle ilgili bilgi alamıyorum. Yine hafta sonu oldu ve pazartesiye kadar hiçbir şekilde bana yanıt vermeyecekler. Pazartesi ise yine genel merkeze mail atıyoruz, araştırıyoruz bakıyoruz diye oyalamaya başlayacaklar. Güya h*** bey varmış ona bildireceklermiş. Hayatları yalan dolan. Ama bu pazartesi beni 1 kez daha oyalamaya kalkarsanız Anadolu adliyesine gidip hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım. Bu son uyarım.

27 Eylül 2023 00:37

Söz verip sonrasında iletişime dahi geçmediler aramalarımda çağrı merkezleri sürekli telefonu bile olmayan sadece mail ile iletişim kurulabilen ve maillere geri dönmeyen bile genel merkezden bahsediyorlar. Geçen hafta içinde buzdolabı motorunu garanti kapsamında değiştireceklerini bana telefonda söyleyip daha sonra 1 buçuk hafta beni oyaladılar 3 hatadır evde buzdolabı yok. 5 yaşındaki çocuğum için yemek hazırlayamıyoruz inanılmaz mağdur ettiler bizi servise ikame buzdolabı istediğimizi söylüyoruz elimizde yok diyorlar aldığımız mağaza servisin talep etmesi halinde verebileceklerini söylüyor servise iletiyoruz yine sonuç yok Electrolux ve gürbüz el ele verip bizi mağdur ettiler 3 hatadır buzdolabımız yok ve hiçbir şekilde oyalamaktan öteye bir cevap yok. Bu hafta son savcılığa suç duyurusunda bulunmak için pazartesi Anadolu adliyesine gidiyorum.

18 Eylül 2023 09:49 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Eylül 2023 09:53

Defalarca aradım sadece oyalayıp duruyorsunuz. Çözüm falan sunduğunuz yok

18 Eylül 2023 10:54

Bu hafta içerisinde motorun garantiden değiştirileceği söylendi nihayet. Teşekkürler

27 Eylül 2023 00:22

Maalesef geçen hafta verdiğiniz sözü tutmadınız bu hafta yine 2 kez aramama rağmen yine bırakın motoru değiştirmeyi bilgi dahi vermediniz. Efsanevi bir genel merkezleri var sadece çağrı merkezinden maille ulaşılabiliyormuş ama hiçbir maille geri dönmüyorlar. Sadece oyalıyorlar. Geçen hafta yapacağız diye söz verdikleri motor değişimini bu hafta ortasına gelmiş olmamıza rağmen yapmadılar.

02 Ekim 2023 16:01

Sonunda motoru değiştirdiler. 22 gün dolapsız kaldıktan sonra

Murat sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 11:30

08 Temmuz 2024 14:14
Gözde sonuçtan memnun

04 Ocak 2024 00:23
"Teşekkürler :)"

18 Temmuz 2023 17:21
Electrolux Marka Buzdolabı Büyük Pişmanlık
Electrolux Marka Buzdolabı Büyük Pişmanlık
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 20:46
Electrolux Kategorileri