Sevcan sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Ankastre Ocak Sorunu Ve Geciken Değişim

05 Kasım 2024 22:23

15.08.2024 tarihinde Ankastre Dünyası İzmir Girne Electrolux şubesinden almış olduğum Electrolux LIB60420CK Siyah İndüksiyonlu Ankastre Ocak, aldığımızdan 3 gün sonra kurulumu yapıldı. Ve bundan sonra kullanılmaya başlandığı anda evin elektrik şalterini attırmaya başladı. Servisi çağırdığımızda gelip, bağlantıyı yanlış yaptıklarını ve şu an düzeldiğini söylediler. Ancak bu sorun devam etti ve yeniden servis geldiğinde ocağımızın 4 gözünden 2 tanesi çalışmamaya başladı ve bu şekilde gittiler. Bunun üzerine bir kez daha geldiler ve video çekip, değişim talebinde bulunacaklarını söylediler. 30 Eylül 2024 tarihinde değişim kararı çıktı. 20 iş gününde yeni ocak ile değiştirileceği söylenmesine rağmen hala yaklaşık 36 gündür ocak değişimi yapılmadı. Bu süreçte gerekli mağduriyetimin giderilmesini ve olabildiğince çabuk bir şekilde eski ocağımın yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum.

06 Kasım 2024 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)
Sevcan
Sevcan
15 Kasım 2024 20:56

Merhaba. Zaten defalarca kez müşteri hizmetleri arandı ve artık bir çözüme ulaşsın istiyorum ama ulaşmıyor

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2025 17:40

Nagihan
12 Ocak 2024 14:23
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 17:07
Durduk Yere Camı Patlayan Electrolux Ankastre Ocak
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 16:52
Alican sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Servisin Yetersizliği Nedeniyle Ankastre Fırın Kurulumu Yapılamadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

29 Temmuz 2025 15:24
Electrolux Kategorileri