12 Mart 2024 22:06

ECA Dual Flow armatürlü mutfak bataryasından su sızıyor. Kaliteli ve uzun ömürlü olduğu için tercih ettiğimiz mutfak bataryası, maalesef mutfak mermerine su sızdırıyor. Musluğu açtığımızda su akıyor olmasını belki anlayabiliriz; ancak musluğu açmadığımız halde suyun akmaya devam etmesi kabul edilemez.

12 Mart 2024 22:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Mustafa O. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

13 Mart 2024 10:26

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Yorumlar (5)

Ayça

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Kaliteli diye aldım 4 yıl olmadan sorun çıkardı bir de bu kaçak aşağı sızıyor conta paslanmış. Servis 850ye merhaba demeye geliyor yazmış birisi çözümü var mı bu durumun yoksa yeni batarya almak mı mantıklı? Acaba arıtmalı olduğu için mi kronik bir sorun oluşuyor bu şekilde?

Ayça

Bizim de hemen gelip değiştirdiler sorun çözüldü. 20 yıl garanti olması çok güzel bir şeymiş bende diğer yorumu okuyunca korkmuştum.

Sorun çözüldü. Yaşadığım bölgedeki servis gelip contayı değiştirdi. Ücret almadı

Tolga
Tolga

Sorun çözüldü mü? Aynı problemi bende yaşıyorum. Kronik üretim hatası o zaman bu durum?

Ayça sonuçtan çok memnun

06 Nisan 2025 22:25
"Hemen iletişime geçerek gelip tamir yapıldı. İyi ki ECA tercih etmişiz teşekkür ederiz insan kendini güvende hissediyor."
ECA Kategorileri