12 Mart 2024 22:061.893

ECA Dual Flow armatürlü mutfak bataryasından su sızıyor. Kaliteli ve uzun ömürlü olduğu için tercih ettiğimiz mutfak bataryası, maalesef mutfak mermerine su sızdırıyor. Musluğu açtığımızda su akıyor olmasını belki anlayabiliriz; ancak musluğu açmadığımız halde suyun akmaya devam etmesi kabul edilemez.

12 Mart 2024 22:09 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Mustafa O. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

13 Mart 2024 10:26

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Yorumlar(5)

6 Nisan 2025 21:59

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Kaliteli diye aldım 4 yıl olmadan sorun çıkardı bir de bu kaçak aşağı sızıyor conta paslanmış. Servis 850ye merhaba demeye geliyor yazmış birisi çözümü var mı bu durumun yoksa yeni batarya almak mı mantıklı? Acaba arıtmalı olduğu için mi kronik bir sorun oluşuyor bu şekilde?

22 Mart 2025 08:39

Sorun çözüldü mü? Aynı problemi bende yaşıyorum. Kronik üretim hatası o zaman bu durum?

ECA Mutfak Bataryasında Kronik Sızıntı Sorunu

6 Nisan 2025 22:252.105

"Hemen iletişime geçerek gelip tamir yapıldı. İyi ki ECA tercih etmişiz teşekkür ederiz insan kendini güvende hissediyor."

Tümünü Gör
ECA Mutfak Armatürü Sözde Yerli Ve Kaliteli Ürün

ECA MutfakArmatürü Sözde Yerli Ve Kaliteli Ürün

İbrahim
ECA Bataryada Arıza Oluşması!

ECA BataryadaArıza Oluşması!

Tayyip
ECA Kanalsız Klozet Taharet Musluğu Su Akıtıyor!

ECA KanalsızKlozet Taharet Musluğu Su Akıtıyor!

Hatice
Rozeti Kırık ECA Mutfak Bataryası

Rozeti Kırık ECAMutfak Bataryası

Saadet
ECA Batarya 6 Ayda Küflendi Ama Servis Küflendiğini Kabul Etmiyor!

ECA Batarya 6Ayda Küflendi Ama Servis Küflendiğini Kabul Etmiyor!

Hanife
3,5 Yılda Arızalanan ECA Armatür- Hayal Kırıklığı