Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 12:11

EasyCep pişmanlıktır.

EasyCep İstanbul Marmara Forum şubesinden bir cihaz aldım. Aldığım cihazda hiçbir değişim olmadığı, sıvı teması olmadığı beyan edilmişti. Cihazın garanti kapsamı devam ettiği için basit bir arızadan dolayı Apple Zorlu Center şubesine gittiğimde cihazı incelediler ve cihazın yoğun sıvı teması olduğunu, cihazın öncesinde yetkisiz açıldığını ve onarım işlemi gördüğünü, onarım yapılırken içerisindeki vidaların eksik olduğunu tespit ettikleri için tamir onarım ve işlemleri yapamadıklarını söyleyerek bizi geri çevirdiler. Sonrasında belgeleri ve fotoğrafları alarak aynı gün içerisinde Marmara Forum EasyCep şubesine döndüğümde bizimle güzel bir şekilde ilgilenildi. Cihaz teknik servise incelenmeye gönderildi ve sonrasında isterseniz iade isterseniz hediye kuponu ile farklı bir cihaz alabilirsiniz denildi. Bizim midemiz bulandığı için biz de ivedilikle iade işlemi yapılmasını belirttik, sonrasında bizden IBAN bilgileri istendi, merkeze iletildi dediler. 14 gün iade sürecinden bahsedildi lakin üzerinden 1 ay geçti. EasyCep WP hattına bağlandığımda verilen IBAN ve isim soyisim bilgisi farklı olduğu için banka ödeme yapmamış dediler ama üzerinden 1 ay gibi bir zaman geçti. Beni arayan işleminiz şu seviyede diye belirten olmadı. Ve kendim tekrardan ulaşarak başta belirttiğim şahsi IBAN bilgilerimi tekrar paylaştım ve bu kadar basit hataları yapıyorsunuz. Anladım ama bana neden dönüş yapılmadı anlamadım. Tekrardan ilk paylaştığım IBAN bilgimi paylaştım ve her bağlanmamda aciliyetinizi belirtiyoruz diyorlar ama ne bir geri dönüş ne de bir iade işlemi olmadı. Ve şu anda üzerinden ortalama 2 ay geçti. Marmara Forum şubesine ulaştığımda bizlerin yapabilecek bir şeyinin olmadığını söylüyorlar. Canlı destek 14 gün iade süreci olduğunu yansıyacağını belirtiyor. Sürekli sabit şeyler söyleyip mağdur etmeye devam ediyorlar. Şu anda 2 aya yakın oldu ve hala aynı sebepler ile bekletiliyorum. Bu nasıl hizmet bu nasıl müşteri ilişkisi anlamış değilim. Bir tane yetkiliye bağlanıp sorunu çözemiyorlar.

profile profile profile
17 Aralık 2024 12:13 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

17 Aralık 2024 18:12

Merhabalar bana bir dönüş yapılmadı. Bilginize

17 Aralık 2024 18:23
24 Aralık 2024 10:19

Yaklaşıl bir hafta geçti ve hala bir gelişme yok böyle bir lakayıtlık olamaz 60 günü geçen ödeme var ve hala bekletiyorlar.

27 Aralık 2024 00:27

Kaç gün geçmesine rağmen hala bir dönüş alamıyorum artık cidden mahkemeye başvuracağım

02 Ocak 23:53

Kaç gün geçti hala bir dönüş alamadım

02 Ocak 23:55

15 gün geçmesine rağmen ne ödeme tarafıma yansıdı ne de tarafımı arayan bir yetkili oldu.

09 Ocak 17:22

09 Ocak 17:24

Easy cep pişmanlıktır. Easy cep firmasından bir cihaz satın aldım ve cihaz kendilerinin belirttiğine göre cihaz açılmamış sıvı teması olmamıştı hatalı çıktı cihaz defalarca açılmış ve işlem görmüş. Ana kartın vidaları eksikti. Apple Zorlu Center başvuru yaptığımda yetkisiz işlemler olduğu için teknik desteği kesildi. İade işlemleri başlattım 14 iş günü dediler ve yaklaşık 2,5 ay oldu buraya başvurmayı gerek duydum çünkü ne zaman arasam kısa sıra ivedilik gibi yalanlar söyleniyor ve hala tarafıma bir dönüş sağlanmadı. Hiç geri dönüş yapılmadı bu nasıl müşteri ilişkileri

09 Ocak 17:27
EasyCep'te İade Kabusu: Müşteri Hizmetleri Ve İade Süreci Sorunları

Easy cep firmasından alınan cihazım hatalı çıktı ve 2,5 ayı geçen bir iade sürecim oldu. Ne zaman arasam ivedilik belirtiliyor ama geri dönüş hiç olmuyor resmen dalga geçiliyorum. Bir çözüm aramaktayım. Sizlerden destek bekliyorum. Daha ne kadar uzayacak bu süreç

15 Ocak 14:22

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

15 Ocak 14:22

İrem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Cihazın İadesi Gecikti, Mağduriyetim Giderilmiyor

İrem
13 Ağustos 16:32
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep İade Sürecinde Geciken Ücret Ödemesi Mağduriyeti

Oğuz
18 Ağustos 20:10
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
29 Ağustos 2023 16:25

Yecesa
24 Nisan 2024 18:58
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Tutar İade Sürecinde Sürekli Oyalama Ve Bilgilendirme Eksikliği

Aydın