Doğukan sonucu yetersiz buldu

EasyCep Cihaz Geçmişini Söylemeyerek Tüketiciyi Yanıltıyor!

EasyCep Cihaz Geçmişini Söylemeyerek Tüketiciyi Yanıltıyor!
Doğukan
25 Ağustos 2024 14:23

EasyCep şubesinden 2 gün önce iPhone 11 64GB telefon satın aldım. Telefonun yenilenmiş olduğunu bilerek ve kabul ederek alıyoruz fakat aynı marka model telefon 3 adet yan yana dizilmiş ve hepsi farklı fiyatları satılıyor. Ben de raporda yazana güvenerek sadece wi-fi anteni değiştiği için fazla para vererek bu telefonu aldım. Evde cihazı ve ayarlarını kontrol ettiğimde pil ayarlarında pil sağlık durumu eski (-) olarak gözüküyordu. Bu durumu internette araştırdığımda cihaz pili daha önce değiştiyse ve orijinal parça kullanılmadıysa bu şekilde uyarı veriyormuş. Ben de sertifika görüntümle birlikte EasyCep müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim durumu kendilerine aktardım. Bana rapor üzerinde sadece kendi değiştirdikleri parçaları ve cihazın geçmişinde daha önce değişmiş parça olup olmadığını yazmadıklarını ve kontrol etmediklerini beyan ettiler. Şimdi sorum şu; eğer cihaz geçmişi kontrol edilmiyorsa aynı marka model ikinci el telefona niye farklı fiyatlar biçiliyor? Bu tüketiciyi yanıltmak değil de nedir? Belki de cihaz size gelmeden önce komple bütün parçaları değişti nereden bilebilirim?

25 Ağustos 2024 14:27 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

25 Ağustos 2024 15:04
Doğukan
13 Eylül 2024 23:18

İletişime geçen hanımefendinin bilgilendirme sağladı ve en önemlisi de kendini benim yerime koydu, haklı olduğumu söyledi. Ama süreç darboğaz bir süreç olduğu için marka bu durumun arkasında durmadı. Destekleri için teşekkür ederim yine de.

EasyCep'ten Alınan İphone 11'de Garanti Ve Parça Sorunları, Yüksek Tamir Ücreti Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Murat
20 Ekim 17:41
easycepten-alinan-iphone-11de-garanti-ve-parca-sorunlari-yuksek-tamir-ucreti-ve-musteri-memnuniyetsizligi-4.jpg
easycepten-alinan-iphone-11de-garanti-ve-parca-sorunlari-yuksek-tamir-ucreti-ve-musteri-memnuniyetsizligi-3.jpg

EasyCep Telefon Alış Ve Satış Mağduriyeti

EasyCep'ten Aldığım İkinci El İPhone7 İle Yaşadığım Sorunlar
Atakan sonuçtan çok memnun

Atakan
16 Eylül 2024 18:31
"Şikayetimle ilgilenen müşteri temsilcisi pelin hanıma teşekkürlerimi sunuyorum"
Aybüke sonuçtan çok memnun

Aybüke
15 Kasım 2023 17:48
"Benden kaynaklı bir sıkıntı varmış. Sıkıntıyı fark ettiğimiz anda düzelttiler. Gerçekten kendilerinden hem özür diliyorum hem de çok teşekkür ediyorum."