Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Dyson'dan 15 Gen 5 Süpürge Memnuniyetsizliği!

25 Temmuz 2024 14:05

Dyson Gen 5 süpürgemin daha yılı bile dolmadan motor kısmının çevresini dönen süngerlerin aşınması sonucu emiş gücü ve ürünün performansının düştüğünü belirtmeme rağmen ilgisiz kalındı. Oysaki ürünün emiş gücü ve performansı asla ilk günkü gibi değil. Ve aynı zamanda ana başlığının sol kenarındaki başlığa bağlantılı olan yuvarlak plastik parçası kırıldığını ve başlığın rahatsız edici anormal ses çıkardığını belirteli 20 gün olmasına rağmen maalesef hala temin edilemedi. 20 gün sonra aldığımda telefonda bana ürünün parçasının stoklarda olmadığını ve daha ne kadar süre olmayacağını bilmediklerini söylediler. Bilgilendirmek için aradıklarını söylediler. Mağduriyetimin giderilmesi için daha ne kadar beklemem gerekiyor acaba? Oysaki çevremde ürünü kullanan eş ve dostlarımdan yaşanan en ufak bir sıkıntıda hemen ilgilenildiğini ve de sıkıntılı parçanın yenisi ile değişim yapıldığını söyledikleri için bu kadar pahalı bir ürünü almayı göze almıştım ama şimdi üründen hiç memnun değilim. Gerekirse ürünün iadesini ve para iademi talep ediyorum.

30 Temmuz 2024 15:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Zeynep
Zeynep

Ürünü alalı 7 ay oldu 7 aydır uğraşıyorum böyle kötü satış sonrası destek görmedim. Aynı şeyleri yaşadım. Aynı videodaki gibi ürünüm. 4 defa motor gövde kısmı değişti. 2.5 aydır da turbo başlık bekliyorum. Beklemeyin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunun ücret iadesi talep edin. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum sonuç bekliyorum, başka marka aldım Dyson la işim bitti bu saatten sonra.

Sibel

Çok teşekkür ederim Zeynep Hanım bilgilendirmeniz için.

Sevil
09 Eylül 2024 12:32
Dyson Gen 5detect Absolute
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

10 Eylül 2024 14:32
Dyson Ayıplı Ürünü İade Almıyor
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Pervin
08 Mayıs 2024 23:52