Dyson.com.tr Siparişimi Bulamıyor!

Çiğdem
04 Eylül 2024 19:27

31 Ağustos tarihinde dyson.com.tr'den bir kablosuz süpürge siparişi verdim. Kredi kartı ekstremde gözüken bu alışveriş için aynı zamanda bir onay e-postam ve sipariş numaram da var. Dyson, belirli bir saatten önce verilen siparişleri aynı gün kargoladığını belirtiyor. Üç gün bekledikten sonra Dyson'ı arayıp siparişimin nerede olduğunu sordum, fakat Dyson yetkilileri siparişimi göremediklerini, konuyu araştırdıktan sonra tarafıma geri döneceklerini belirttiler. Konuşmanın üzerinden iki gün ve birkaç telefon geçmiş olmasına rağmen Dyson hâlâ soruna bir çözüm bulmuş değil. Parasını ödediğim bir süpürgeyi alamıyorum ve siparişi göremedikleri için ödemeyi de geri alamıyorum veya kendilerinden bir cevap da alamıyorum. İnternette araştırıldığında benzer birçok şikayet olduğunu gördüm. Dyson gibi çok uluslu hizmet eden bir şirketin bu kadar sorumsuzca bir iş yapması kabul edilemez diye düşünüyorum. Hızlıca siparişimin bulunup süpürgenin tarafıma ulaştırılmasını ya da ücretimin iadesini talep ediyorum.

05 Eylül 2024 14:08 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merve
24 Mart 2024 12:07