Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Dyson’a Markasına Yakışmadı

25 Temmuz 2024 13:43

01.04.2022 yılında İstanbul Ümraniye Meydan AVM mağazasından Dyson marka V10 model elektrik süpürgesi satın almıştım. Haziran ayı başında süpürgenin borusu ile haznesinin bağlantı yerindeki kırmızı klipsin yayının attığını fark ettik. Tabii çeşitli sebeplerden dolayı Dyson'la iletişime geçememiştik (hastalık ve yurt dışı tedavi için). Bugün Dyson müşteri hizmetlerini aradığımda garantisinin bittiğini, herhangi bir işlem yapılamayacağını, ücretli işlem yapılabileceğini söylemişlerdir. Ürünün arızası garanti bitmeden önce olmuş olabileceğini ama bizim çeşitli bahsettiğim sebeplerden dolayı ilgilenemediğimizi iletmeme rağmen yardımcı olma adına hiçbir eylemde bulunmamışlardır. Böyle büyük bir markanın müşteri memnuniyeti açısından garantisinin kısa bir süre önce bitmesi yardımcı olmasını beklerdim. Elimde Haziran ayında ürünün arızasını ilk fark ettiğimizdeki videosu bile mevcut ama hiçbir sonuç alamadık. Yardımcı olunmasını beklerdim.

30 Temmuz 2024 15:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

11 Ağustos 2024 11:33

Merhaba, Şikayetimin üzerinden 10 gün cevabınız üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen arayan olmadı acil dönüş rica ederim.

Hakan
21 Kasım 2023 10:27
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
01 Aralık 2023 12:30

Volkan
28 Şubat 2024 12:38
Dyson V12 Dik Süpürge Servis Geri Hizmet Vermiyor
Dyson V12 Dik Süpürge Servis Geri Hizmet Vermiyor
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
30 Ekim 2023 01:28