Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yedek Parça Sorunu

04 Kasım 2023 12:09

13.10 2023 günü Dyson müşteri hizmetlerini arayarak Dyson v12 model süpürgemizin koltuk altı adaptörünün arızalandığını görüntülü olarak tespit ettirdik. Müşteri hizmetlerindeki arkadaşın "Parça şu an stokta yok geldiği zaman ücretsiz bir şekilde parçayı size temin edeceğiz" demesinin üzerinden 20 gün geçmesine rağmen firma parçayı tarafımıza göndermedi. 20 gün sonra Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımızda ise parçanın stokta olmadığı tekrarlanarak konu kapatılmak istendi. Bu ürünü alırken bu tür sorunlar yaşamayacağımızı düşünerek Dyson almıştık fakat hata etmişiz. Yüksek ücretlerle satılan ürünlerin yedek parçasını dahi tedarik edemeyen bir firmayla karşı karşıyayız. Süpürgeyi 20 günden fazla süredir kullanamıyoruz. Mağduriyetimizin en kısa süre içerisinde çözülmesini istiyoruz.

06 Kasım 2023 15:30 (Şikayetten 2 gün sonra)
08 Kasım 2023 15:49

Çözüm merkezi yetkilisi mi? İnsanları kendinize güldürmeyin. Arayıp parça elimizde yok ne zaman geleceği belli değil demek çözüm mü oluyor. Bir daha Dyson mu? Asla almam. 1 aydır v12 makinemizi bozulan parçanın temin edilememesi yüzünden kullanamıyoruz. Sizin işinizi yapmamanız yüzünden başka elektrik süpürgesi almak zorunda kaldık. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

23 Kasım 2023 16:40

Bugün 40. Gün ve Dyson Firması yedek parçayı hala temin edemedi. Bugün Son kez konuştum ve bana yedek parçanın stoklarında olmadığını tekrarlamaktan başka hiçbir şey söyleyemediler. Çok daha ucuza alınan ürünleri satan firmalar bile 40 gün mağdur etmez. Hakkımı Mahkemede arayacağımı müşteri temsilcisine de söyledim. Bir parça için aylarca beklemez zorunda kalmak istemiyorsanız Kesinlikle Dyson kullanmanızı Önermiyorum

Dyson Süpürge Parça Temini

İbrahim
26 Temmuz 2023 01:11
Dyson Süpürge Parça Temini
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Buğra
24 Nisan 2024 12:17
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Koşullarına Uymuyor

Aslı
06 Şubat 2024 14:49

Rabia
24 Nisan 2024 23:04
Dyson V12 Mobilya Altı Adaptörü
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
17 Ocak 2024 11:13