Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Koşullarına Uymuyor

Aslı
06 Şubat 2024 14:49

20.07.2023 tarihli fatura ile satın aldığım Dyson V12 süpürgemin mobilya altı adaptörü süpürürken yerinden çıkmakta, taktığım zaman da tekrar yerinden çıkmaktadır. Konuyla ilgili video çekip Dyson müşteri hizmetleri ile görüştüm. Kendileri 1.549 TL değerinde ve üstelik stokta bile olmayan yeni bir adaptör almam gerektiğini bildirdiler. Sebep de, bu parçanın aksesuar sınıfında olmasıymış. Sıfır kutunun içinden çıkmayan ayrı bir aksesuar olsa bunu anlayışla karşılardım ancak ürünü satın aldığım andan itibaren var olan bir parçayı garanti kapsamında değiştirmemek için böyle bir yönteme başvurmaları bana son derece yanlış geliyor. Biz ürünü alırken şu parçası garantide, bu parçası garantide değil demediler. Süpürgemi verimli bir şekilde kullanmaya devam etmek için bu parçanın bedelsiz olarak tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

06 Şubat 2024 16:39 (Şikayetten 1 saat sonra)

Özlem
25 Mart 2024 18:58
İzzet sonuçtan memnun değil

İzzet
08 Ocak 2024 19:13
Güler sonuçtan hiç memnun değil

Güler
11 Mart 2024 11:07
Dyson V12 Mobilya Altı Adaptör
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

Eşref
15 Nisan 2024 16:38