Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Yanlış Renkli Süpürge Ve Çözülmeyen Sorunlar

30 Kasım 2024 00:49

25 Eylül 2024 tarihinde Ankara Kentpark AVM Dyson satış mağazasından Dyson Gen5 Detect Absolute Prusya mavisi/bakır kablosuz süpürge aldım. Mağaza ürününün kontrolünü talep ettim, kalite kontrolü yapıldığı için mağazada kontrolün mümkün olmadığı, içindeki ürünlerin satıştaki görselde belirtildiği gibi sağlam ve aynı renklerde olduğu söylendi. Eve geldim, kutuyu açtım ve motor bar başlık denilen parçanın gri mor renk olduğunu gördüm. Oysa bana gösterilen bakır rengi başlıktı ve ben ürünü bu şekilde beğenip aldım. Ancak defaatle iletişime geçmeme rağmen sorunum çözülmedi. İlk aradığımda ürünü iade etmek istediğim halde bana memnuniyetiniz için iade etmeyin, mor renkli ürün sizde kalsın biz size bakır renklisini gönderelim dediler ama 2 ayda 3 kargo gönderildi, 3 üründe mor renkli geldi. Bugün de bana efendim kutunun içinden ne çıkacağını bilmiyoruz, bakır rengi göndermenin garantisini veremiyoruz diyorlar. Dyson satış sonrası benim için hayal kırıklığı. Müşteri hizmetlerinin çelişkili bilgiler vermesi tamamen hayal kırıklığı yaşattı. Tamamen bir pişmanlıklar zinciri. Görselde beğendiğim ürün kutudan çıkmadı. Bugün bana kutudan bakır rengi de çıkabilir, mor renkte çıkabilir dediler. İki ay geçti, hâlâ çözüm yok, çözümün garantisi de yok.

04 Aralık 2024 14:51 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sanem

Ben de bugün aynı şeylerle karşılaştım bana seri üretim olduğunu, değişim talep etseniz bile yine aynı ürün geleceğini söyleyip geçiştiriyorlar gerçekten paramızla rezil oluyoruz.

Sanem

Merhabalar sorununuz çözüldü mü acaba?

Cihan

Maalesef. Çözüm süreci uzadı demek bile nasip olmadı. İnanın ortada bir çözüme dair umut bile yok. Yargı surecine başlayacağım

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
12 Aralık 2024 11:10
Dyson Süpürge Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
14 Haziran 2024 19:12
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5detect Prusya Mavi/bakır Başlık Sorunu

Alper