Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ve Media Markt Ürüne Sahip Çıkmıyor

25 Ekim 2023 11:54

Merhaba,01.08.2021 tarihinde Media Markt'tan aldığım Dyson V11 Absolute Ekstra kablosuz süpürge bozuldu ve Media Markt üzerinden servise gönderildi. Garanti kapsamı Ağustos 2023 tarihinde bitti fakat Media Markt tan ekstra sigorta yaptırmıştık. Süpürgenin tamir edilemediğini pert kararının çıktığını ilettiler ve aldığım fiyatın %70 ini iade edebileceklerini ilettiler.
2 sene önce alınmış alet için parça nasıl bulunamıyor ve tamir edilemiyor? Dyson tamir edemediği ürüne sahip çıkmıyor ve Media Markt'a yönlendiriyor.
Media Markt ekstra sigorta adı altında bizden para alıp, hiçbir şekilde sigorta kapsamında ürün değişimine gitmiyor.
Ürünü geri istedim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapacağım.
Bugün KÜ fiyatı 16.000TL olan ürün için bana 2 sene önce aldığım fiyattan da aşağı bir para iadesi teklif ediliyor.
Kurumsal kimliğine yakışmayan şekilde firma tarafından mağdur edildim.

26 Ekim 2023 15:27 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Ekim 2023 10:10

Merhaba, Dyson çağrı merkezi tarafından arandım ve bir şey yapamayacaklarını ilettiler. Ürünü Media Markt'tan aldığım için servis bilgilerine de ulaşamadıklarını Media Markt ile çözmem gerektiğini söylediler. Ben de diyorum ki siz 2 sene önce alınmış ürün için tamir yapamıyorsanız, parçası yoksa bunun sorumlusu kim? Media Markt'tan hiçbir şekilde dönüş olmadı bu arada. İnsanlardan ekstra sigorta adı altında para alıp, 2 sene sonra ürünün parçası yok deyip o günkü bedelin %70 ini öderiz demek hangi kurumsal firmaya yakışır ve ne anlama gelir buradan yazamıyorum.

Muhammed

Dyson V12 Koltuk Altı Aparatı Kırıldı

Özlem
26 Ocak 2024 14:35
Dyson V12 Koltuk Altı Aparatı Kırıldı
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
12 Eylül 2024 20:34
Dyson Media Markt Ürün Arızası Giderilemedi
Dyson Media Markt Ürün Arızası Giderilemedi
Ahunur sonuçtan hiç memnun değil

Ahunur
04 Ekim 2024 11:48