Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Servis Sorunları Ve İade Talebi

07 Kasım 2024 16:23

İyi günler. Dyson V8 absolute cihazım kesik kesik çalışma sebebi ile tam 4 defa servise gidip geldi. Her seferinde sorun çözüldü temizliği yapıldı. Vs. Diye onarım özeti geliyor. 2 aylık süreçte hiçbir sorun giderilmedi. Gerek video ile gerekse fotoğraf çekerek gerekse not yazarak bütün sorunu not ettiler. Gözleriyle gördüler ama servise gidince sorun çözüldü diyerek geri gönderiyorlar. Bu durum artık sinir bozucu bir hal aldı. Lütfen ya ücret iademi istiyorum ya da yeni bir ürün talep ediyorum. Garantisi devam ediyor ve beni mağdur ettiler. Süpürgemi kullanamıyorum. Lütfen yardımcı olun

07 Kasım 2024 16:16

Dyson V8 absolute cihazım kesik kesik çalışma sorunu ile servise gidip geldi. Tam 4 defa servise gitti her seferinde aynı şeyleri yazıp gönderildi. Sorun çözüldü temizliği yapıldı vs gibi şeyler ile geri gönderiyorlar. Sorunu gerek video ile gerekse fotoğraf çekerek gerekse not yazarak anlattım kendi gözleriyle gördüler notları aldılar. Evet kesik kesik çalışma var servise alalım diyorlar ama servise gidince sorun çözüldü diyerek geri gönderiyorlar. Bu durum sinir bozucu bir hal aldı. Garantisi devam ediyor ya ücret iademi istiyorum ya da yeni bir ürün talep ediyorum. Lütfen yardımcı olun süpürgeyi kullanamıyorum 2 aydır devam ediyor bu süreç.

12 Kasım 2024 13:03 (Şikayetten 4 gün sonra)

21 Kasım 2024 18:17

5. Kez servise gitti ama hala bir sonuca varilmadi. Ne arıyorlar ne de yazılı bilgi veriyorlar.

23 Kasım 2024 10:12

Bana aynı süpürgeyi bozuk süpürgeyi aynı şeyleri yazarak 5 kez geri gönderiyorlar. Sinir krizi geçiriyorum. Ücret talep ettim bu ne biçim bir marka o kadar para verdik yazık ya. Lütfen yardımcı olun

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kesik Çalışma Servisin Destek Olmaması

Fatma
05 Ağustos 2023 14:15
Dyson Kesik Çalışma Servisin Destek Olmaması
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
24 Kasım 2023 11:18
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürgem Tekrar Bozuldu, Garanti Sonrası Yüksek Ücret Talebi

Mert
29 Ekim 18:18

Arızalı Dyson V10 Süpürge, Tekrar Bozuldu Ve Yüksek Servis Ücreti Talebi

Hülya
13 Haziran 19:56
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Ebru