Seda sonuçtan çok memnun

Dyson V8 Absolute Şarjlı Süpürgenin Patlaması

Seda
09 Ocak 2023 14:39

12.09.2022 tarihinde Media Markt'dan almış olduğum Dyson marka V8 Absolute modeli şarjlı dikey süpürgem, süpürme esnasında aniden patlama sesi ve beraberinde çıkan beyaz renkte dumanla beraber aniden durdu. Kötü bir yanık kokusu geldi. Süpürgeyi elimden nasıl fırlatacağımı bilemedim. Makinenin tutma yeri ateş gibi ısınmıştı. Yaşadığım korku tarif edilemez. Henüz alalı 4 ay olmuş bir cihazın bu şekilde patlaması akıl alır gibi değil. Müşteri destek hattını arayıp, arızayı bildirdim. Hatta telefondaki yetkili yaşadığım olumsuz deneyimle ilgili çok üzgün olduğunu, değişimin yapılmasını gerektiğini ancak ürünün servise gitmesi gerektiğini söyledi. Hemen ertesi günü cihazı değişim yapılsın diye Ataşehir de ki servise götürdüm. Suratı çok asık ve ilgisiz bir beyefendi, 4 aylık bir cihazda değişim yapamayacaklarını, bataryasındaki arızanın ancak batarya yenilenmesi ile giderebileceğini söyledi. Bense asla tamir kabul etmediğimi, süpürgemin yenisiyle değiştirilmesini istediğimi belirttim ve cihazı geri aldım. Değişimi müşteri destek hattının gerçekleştirebilme yetkisi olduğunu söylediler. Tekrar müşteri destek hattını aradım. Henüz alalı 4 ay olmuş bir cihazın elimde patlamasından dolayı asla aynı makineyi bir daha elime alacağımı ve acilen değişim talep ettiğimi belirttim. Yetkili hanımefendi çok haklı olduğumu, ürünün birebir değişimi gerektiğini ve bir üst yetkililerine konuyu ileteceğini söyledi. Pazartesi günü konuyla ilgili tarafıma dönüş olacağı söylendi. Bu saate kadar dönüş yapılmayınca ben aradım ve uzunca bekleyişten sonra ürünün tamir edileceği, değişim olmayacağı bilgisini aldım. Böyle bir kötü olay başıma gelmişken, Allah korusun bana da bir şey olabilirdi patlama sırasında, aranıp özür dilenip hemen ürün değişim yapılacağına şimdi böylesi bir cevap almak gerçekten çok üzücü. Ben bu cihazı alırken, bana çok daha uygun olan başka markanın süpürgeleri önerilirken (1500-2000 Tl bandında), ben sırf Dyson markasına olan güvenim için 7000 Tl vererek bu cihazı aldım. Çok pişmanım. Yazılan tüm olumsuz yorumlar haklıymış.

09 Ocak 2023 14:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Seda
10 Ocak 2023 11:26

Halen dönüş yapılmadı.

Ferhat

Can ve mal güvenliğin tehlikeye girmiş dava açsaydın size olan tavırları çok farklı olurdu. Avrupa da böyle bir muamele görürmüydünüz?

Gülsüm
03 Haziran 23:31
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Süpürge Haznesi Ve Servis Desteği Sorunu

Esra