Dyson V8 Absolute Batarya Tip 1

Bircan
18 Ocak 2024 17:34

Dyson V8 Absolute modeli cihazımın garanti süresinin bittiği dönemde maalesef bataryası da ömrünü tamamladı. Dyson web sitesinden yedek parça temin etmek için kontrol ettiğimde v8 tip1 bataryanın uygun olduğunu gördüm ayrıca müşteri hizmetleri ile yaptığım görüntülü görüşmede de tip1 bataryanın uygun olduğunu ilettiler ve tarafıma link gönderdiler. Ancak ürün stokta yok. Üstelik yaklaşık 6 aydır yok cihazı kullanamıyorum yedek parça temin edemiyorum. Müşteri hizmetleri hiçbir çözüm sunmuyor böyle bekliyoruz. Ara ara siteye girip stok durumunu kontrol ediyorum bir de stokta olmayan ürünün fiyatı artıyor bu da nasıl oluyor anlamıyorum. Biz bu ürünü bataryası bitince çöpe atacaksak niye satıyorsunuz. Ürünün desteğini yedek parça teminini sağlayamayacaksanız satmayın. İnsanları mağdur etmeyin.

24 Ocak 2024 15:57 (Şikayetten 5 gün sonra)

Murat

Ayşe sonucu yetersiz buldu

Dyson V11 Batarya Sorunu Ve Stok Takibi Çilesi

Ayşe
06 Kasım 2024 13:46
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
08 Şubat 2025 17:58