Ersin
22 Kasım 2024 22:16

13.11.2024 tarihinde dyson.com.tr den satın aldığım ve 16.11.2024 tarihinde elime ulaşan Dyson V15 Total Clean adlı dikey süpürge toz haznesi temizlenirken toz haznesinin içerisindeki lastik (görsel eklenmiştir) kendiliğinden çıktı. Ben hayatımda böyle saçma bir olay görmedim. Geri yerine takmak mümkün değil. Muhtemelen üretim hatası. Şikayetvar da sayısız şikayet gördüm. Firma olarak hala ürünlerinizi düzeltmemişsiniz. Henüz bir hafta olmadan süpürge bizim hatamız olmadığı halde kullanım dışı kaldı. Tarafıma ayıplı ürün satılmıştır. Bir an önce tarafıma ulaşılarak sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2024 13:08 (Şikayetten 5 gün sonra)

Taner
02 Şubat 21:50

Dyson V15 Total Clean Süpürge: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

06 Mart 21:38
Dyson V15 Total Clean Süpürge: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı
Ege sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 22:50
"Yeni bir hazne gönderimi ile sorunumuz çözüldü. Teşekkür ederim."
Dyson Süpürge Tasarım Hatası Ve Parça Tedarik Sorunu
Dilara sonuçtan çok memnun

Dilara
31 Ocak 21:09
"Yeni aldığım üründe sorun yaşadığım için çok sinirlenmiştim ama çok çabuk sorunumu giderdiler ve şüpheye yer bırakmadılar tekrar teşekkür ederim"
Dyson Süpürgede Beklenmedik Kalite Sorunu
Dyson Süpürgede Beklenmedik Kalite Sorunu
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
13 Haziran 08:44