Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürge Kullanım Hüsranı

17 Şubat 2024 11:29

06.03.2023 tarihinde Dyson V15 kablosuz süpürge satın aldım. Alışverişimin ikinci ayında mobilya altı parçası işlevini yitirdi. Sekiz ay sonra ise makine, ilk 3-4 çalıştırmada tetiğe bastığımda çalışıp hemen durmaya başladı ve birkaç denemeden sonra tekrar çalışmaya devam ediyordu. İlk alındığında tüm evi süpürebilen şarj, daha sonra evin 2/3'ünü süpürmeye bile zor yetiyordu. Servise ürünü götürdüğümde, iade veya değişim hakkı verildi. Servis, bu ürüne ait yedek parça bulunmadığını, bu sebeple bu durumun olduğunu belirtti. Ürünün piyasada yeni olduğunu ve parça bulunmama sorununun ileride mağduriyet oluşturabileceğini söylediğimde, 'İsterseniz iade edin' yanıtını aldım. Daha sonra ürünü aldığım Ankamall Teknosa mağazasına gittiğimde, 'Ürün elimizde yok, iadesini veya ürün ne zaman gelirse değişimini yapalım' dediler. Malın arızalanması durumunda tamirde geçen sürenin garanti süresine ekleneceğini, malın tamir süresinin en çok 30 iş günü olduğunu, arızanın 15 iş günü içinde giderilememesi durumunda, imalatçı-üretici veya ithalatçının, malın tamiri tamamlanıncaya kadar benzer özelliklere sahip başka bir malı tüketicinin kullanımına tahsis etmek zorunda olduğunu belirttiğimde, 'Kendinize göre kanun uyduruyorsunuz' yanıtını aldım. Enflasyonist ortamda para iadesinin fatura tutarı üzerinden yapılmasının haksız bir uygulama olduğunu ve piyasada birkaç yıldır olan bir modelin parça ve ürün temininin bulunmamasının bir markanın hizmet kalitesini sergilediğini düşünüyorum. Net olarak yaşadığım bu kullanım tecrübesi sonunda, Dyson markalı hiçbir ürünü bir daha almamam gerektiğini ve şu anda piyasa değeri üzerinden iadesi yapıldığında bir saniye bile düşünmeden iade edeceğim bir süreç oldu. Bu, elektronik alışverişlerim sürecinde yaşadığım en kötü tecrübe olarak hafızamda yer etti.

26 Mart 2024 13:23

Yurt dışından Çinli firmalar dahil bugüne kadarki yaptığım en kötü ticaret bu firmayla oldu 6. Ayında azalmaya başlayan pil ömrü, servise götürünce daha bir iki yıldır piyasada olan ürünün yedek parçasının bulunmaması, değişim için ürün temin edilmemesi, iade etmek istediğinizde yine kendilerine göre iade almak istemeleri, takipçi sayısına göre muameleleri, her ülkede olan stok ne hikmetse Türkiye'de yok adamların Türkiye'deki kullanıcılara verdiği değeri ortaya koyuyor. 2 aydır çocuklu evde süpürge yok yenisi gelene kadar idareten bir şey verin dediğimiz de bile vermiyorlar bu yaptıklarını İngiltere de yapabiliyorlar mı çok merak ediyorum. Ayrıca son olarak müşteri hizmetleri bile yalan konuşan bir firma.

26 Şubat 2024 09:41 (Şikayetten 8 gün sonra)

02 Nisan 2024 09:50

Süreç Dyson tarafından o kadar kötü yönetiliyor ki artık firmanın art niyetli olduğuna kesinlikle eminim şikayeti yazdığım tarihten bu yana ilerleme olmadığı neredeyse 2 ayı bulacak süreçte Dyson tarafından hiçbir çözüm sağlanmadığı gibi firmanın takipçi sayısı ve kişinin fenomen olmasına göre yaklaştığını gördükten sonra mide bulandırıcı olduklarına eminim lanet gelsin size bulaştığım güne.

Berk sonuçtan memnun

Berk
19 Nisan 2025 13:33
"Yaklaşık 7 gün boyunca her gün, telefon müşteri temsilcilerinden ürünün garanti kapsamında olduğunu ama ürünü teslim ettiğimiz Ankara Kentpark Dyson servisten ürünün Türkiye'de garanti dışı olduğu cevabını aldık. Hatta 4'üncü gündü sanırım ödeme reddi denilerek ürünün tarafımıza gönderim bildirimi bile aldık. 5500 TL ödeme çıkartıldığında ısrarla ürünün neden bozulduğunu öğrenmek istedim ancak bir cevap alamadım. Nihayetinde ürün garanti kapsamında tamir edilerek gönderildi verilen raporda cihaz temizliğinin yapıldığı toz haznesinin değiştirildiği cihazın performans testlerinden geçtiği belirtildi. Şu an gayet güzel çalışıyor. Anneme aldığım Dyson kablolu süpürge makinesi 7 yıldır kullanılıyor 5 yıl garantisi boyunca servisten her türlü desteği kusursuz bir şekilde aldık. Geçtiğimiz hafta da anneme aldığımız Dyson gen5 kablosuz süpürgenin halı süpürürken tekeri kırıldı o da daha 1 yılını doldurmamıştı ve internette bu durum hakkında tonla şikayet varmış... Genel olarak edindiğim tecrübe evet Dyson kablosuz süpürgeler çok güçlü ama bunu kontrol edebilecek bir kasaya sahip değiller ya çektiği tozla kendini bozuyor ya da ezip kırıyor. Bu paralara bu sonuçlar ve servisin yaşattıkları aşırı derecede güvenimi zedeledi."

Dyson V15 Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

Şeyma
20 Ekim 2024 13:49
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Fikret
01 Aralık 2023 10:37
Ayşem sonuçtan hiç memnun değil

Ayşem
20 Mayıs 2024 15:36