Onur sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Süpürge Başlık Girişinde Sallanma Sorunu

03 Ekim 2024 23:19
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Dyson’a teşekkür ediyorum ürünümüzü servise gönderdik. Parça değişimi yapılıp sorunumuz çözüldü. Dysonun ne kadar büyük marka olduğu ürettiği ürünün arkasında durmasıdır teşekkür edip”

Dyson v15 dikey süpürgemiz var çok memnunuz ve severek kullanıyoruz. Makine başlık girişi çok sallanıyor kırılır endişesi ile maalesef rahat bir şekilde kullanamıyoruz. Ürünüm iki haftada 10 dakika kadar kullanıyor. Çok sık kullanılmamasına rağmen maalesef böyle bir sorun yaşadık. Dyson gibi büyük bir markadan sorunumun giderilmesini talep ediyorum.

07 Ekim 2024 12:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

12 Ekim 2024 21:07

Binnur
12 Şubat 2024 15:36

İbrahim
09 Nisan 2024 09:33
Nermin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürge Sürekli Kapanıyor Ve Halı Başlığı Sorunu

Nermin