Nilay sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2023 19:07
Nilay'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ilgili parça değişti ürün tamir edilip tarafıma geri gönderildi.”

Dyson v15 pişmanlıktır.

Henüz alalı 1 ay bile olmamışken 4. Çalışmada cihaz kapandı. 19 Mayıs'ta servise gitti. 24 Mayıs'ta onarım iptali ile ilgili email geldi. Müşteri hizmetlerine ulaştığımda değişim yapılacağı bilgisini aldım. Bugün 30 Mayıs'a kadar ne email ne SMS ne telefon ile geri dönüş sağlanmadığı için ben aradım. 2 müşteri hizmetlisi de şu hayatta başka bir şey olamadıkları için yaptıkları mesleklerine saygıları olmadığından dolayı, azarlar ses tonuyla daha 1 hafta olmuş servis süresi dolmadı (ben arıyorum bu arada karşı taraf asla bilgi vermiyor ve ürün değişime girdiği için servis süresinden çıktı) kalan parçaları göndermediniz mi (kalan başlıkların istendiğini bugün aradığım zaman öğrendim) elimizde stok yok süre uzayacaktır (tam olarak beni ilgilendiren kısmı nedir? ) zaten bugün aranmışsınız neden tekrar arıyorsunuz (doğru değil ben aradım) gibi egzantrik yanıtlarla beni çözümsüz bıraktılar. Kalan başlıkları alması için kurye yönlendirin de süreç hızlansın diyorum tarafınıza dönüş yapılacak diyor. Ne zaman belli değil, neden dönüş yapılmadığı da belli değil. Değişim kararı çıktıktan sonra neden süreç duruyor? Sen kronik sıkıntılı modelinin ayıplı ürünlerini sat sonra değişim kararı çıkartıp süresi belli olmayacak şekilde beklet insanları mağdur et. Vallahi bakın işinize. Müşteri hizmetleri ciddi şekilde eğitilmeli. Yaşadığım en kötü müşteri hizmetleri deneyimini yaşıyorum. Dyson Airwrap alacaktım ancak tamamen vazgeçtim. Muhatap yok, çözüm yok, bekle diyorlar. Ne kadar beklenecek belli değil. Dyson merkeze ayrı bir email ile konuyu iletiyorum. Türkiye şubesinin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım.

30 Mayıs 2023 20:01 (Şikayetten 54 dakika sonra)

31 Mayıs 2023 19:48

1 haftadır serviste olan ürünüm hakkında hiçbir şekilde tamir olamayacağı için değişim kararı çıkmıştı. Buraya yazdığım şikayetin yayınlandığı gün cihazımın tamir olduğu bilgisi geldi. Bak sen şu Allah'ın işine. :) umarım çalışır halde gelir, umarım başkasının tamir olmuş 2. El ürünü gelmez ve umarım eksik başlıkla gelmez diyorum. Muhtemelen bu üçünden birini yaşatacak bana Dyson Türkiye. Tekrar koca bir eksi veriyorum servis kalitenize.

03 Haziran 2023 13:11
Dyson V15 Pişmanlıktır, 4. Kullanımda Kapanıp Açılmama Sorunu

Evet Dyson Türkiye şaşırtmadınız tamirden gelen cihazın borusu ezilmiş bir şekilde geldi. Kargoyu açma videom da var fotoyu ekliyorum.

03 Ağustos 2024 22:00

Teşekkürler ilgili parça değişti ürün tamir edilip tarafıma geri gönderildi.

Kevser
Kevser

Nilay hanım ben de v8 ürünle aynı problemleri yaşıyorum Nisan ayından beri. İlk ve sonraki çalışmasında ayıplı mal olduğunu videolarla ispat ettiğim cihazı iade almıyorlar, yetmezmiş gibi bir de serviste kaybettiler. Ne cihaz elimde ne parası. Gördüğüm en çözümsüz müşteri hizmetleri, pardon papağanlar cemiyeti. Tüketici Hakları'na başvurdum. CİMER'e de yazacağım. Fırsatınız varsa siz de yazın lütfen, topluca ses getirelim biz piyasadaki ayıplı mallarını satıp üstüne dört dikiş mağduriyet yaşattığı insanlar.

Nilay

İyi yapmışsınız açın davayı madem makine kayboldu. Çok enteresan gerçekten işleyişleri. Benimki tamir olup gelirse şükredeceğim.

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap İle Yaşadığım Bluetooth Sorunu Ve İade Süreci!

Ezgi
18 Kasım 2024 18:46
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
30 Mayıs 2024 15:22
Dyson Cihaz Ve Müşteri Hizmetleri
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
20 Mart 2024 13:29