Selin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Performans Kaybı Ve Parça Sorunu

Selin
06 Şubat 2024 22:39

1 sene önce Dyson markasının V15 model süpürgesini aldım. Daha önce V7 modelini kullanmıştım ve V7 bu kadar dayanıksız değildi. Ürünler çok satılınca kaliteden ödün vermek zorunda mı? 3 ay önce halı süpürme başlığım kırıldı ve stokta olmadığı söylendi. Dyson'ın bu oyalama taktiği inanılır gibi değil. 3 ayda bir parça temin edemiyorsanız, o zaman bu süpürgeleri satmamalısınız. Papatya kısmındaki süngerler kendi kendine çıktı ve artık eskisi gibi çekmiyor. Defalarca telefonda durumu izah etmeme rağmen 'temizlediniz mi?' diye soruldu. Evet, temizliyorum; ancak eskisi gibi çekmiyor. 'Bir problem yoktur' deniliyor, fakat benim beklentim, yüksek fiyatına rağmen cihazın ilk günkü performansını koruması. Bu süpürgenin yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Beklemekten bıktım ve bu hafta içinde sorun çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti dahil olmak üzere gerekli yerlere başvuracağım. Yaptığınız bu davranış doğru değil ve insanları mağdur ediyorsunuz. Artık kimseye bu ürünü önermiyorum.

15 Şubat 2024 12:32 (Şikayetten 8 gün sonra)

Zehra
18 Mayıs 2024 11:15
Dyson Ürünün Arkasında Durmuyor Mağdur Ediyor
Betül sonuçtan memnun

Dyson V15 Marka Süpürge Duraklama Sorunu

Betül
05 Ekim 2023 13:24
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Volkan
19 Şubat 2024 23:04
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
20 Aralık 2023 23:28
"Merhaba. Bugün telefonda arayarak sorunuma ilgili, alakalı yaklaşan müşteri temsilcisinden memnun kaldım kendisine teşekkür ederim."
Dyson Sürekli Kırılan Başlık Tekerleği
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
18 Eylül 2023 18:47