Osman sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 16:40

25 Haziran tarihinde Dyson V15 model dik süpürge satın aldık. 15 Eylül'den beri aktif olarak kullanıyoruz. Henüz toplamda 10 defa kullanılmış olan süpürgemizin iç kısmındaki metal kısım yamuldu ve turuncu bölgelerinde soyulmalar meydana gelmeye başladı. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu anlattım. Ürünü satın alırken ek ücret ödeyerek garanti süresini uzattığımızı belirttim; ancak müşteri hizmetleri temsilcisi, bu durumun kullanıma engel teşkil etmediğini ve süpürgeyi kullanmaya devam edebileceğimizi söyleyerek yardımcı olamayacaklarını ifade etti. 20.000 TL ödeyerek satın aldığımız bir ürün için bu tür bir hizmet almak gerçekten hayret verici. İlgili kişilerin bu sorunu derhal çözmesini talep ediyorum. Ayrıca, bu platform ve farklı platformlarda benzer şikayetlerin bulunduğunu, bu durumun kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum.

23 Ocak 2024 12:15

Ek
Ek
19 Ocak 2024 16:29

17 Ocak 2024 12:58

20 saat geçmesine rağmen henüz bir iletişim kurulmadı

19 Ocak 2024 11:36

2 gün geçti Dyson zahmet edip buradan bile yazmadı yalandan da olsa normalde şikayetlere 12 saate dönüyorlar

19 Ocak 2024 17:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

23 Ocak 2024 21:47

Hala bir dönüş sağlanmadı

Yorumlar (5)

Fatma
Fatma

Osman bey aynı durum bende de oldu sorununuz cözüldümü

Hala geri dönüş sağlanmadı 1 ay oldu

Betül
Betül

Son durum nedir? Aynısı bende de oldu da

Osman

Hakem Heyeti'ne verdim sonuçlandı heyet değişim kararı verdi Dyson yardımcı olmadı maalesef

Osman

4 hafta geçti kimse aramadı ve geri dönüş yapmadı konu tüketici hakem heyetinde artık savunma bekleniyor muhtemelen savunmada yapmayacaklar

Sultan
13 Mart 2025 21:01
Dyson V15 Süpürgede Kronik Metal Yamulması Sorunu
Güliz sonuçtan hiç memnun değil

Güliz
04 Aralık 2023 00:02