Raşit sonuçtan memnun değil

Raşit
18 Nisan 2024 12:24

Dyson V12 cihazımda dalgalanmalar mevcut. Ürünlerin hepsinde bu dalgalanma var, ancak benim ürünümdeki dalgalanmalar kabul edilebilir boyutta değil. Baktığınız zaman resmen kırılmış gibi görünüyor. Görselleri de ekleyeceğim. Media Markt ve Dyson müşteri hizmetleri ezberlemiş şekilde ne söylerseniz söyleyin aynı cevabı veriyor. 'Dünyanın 1 numarası' denilen bu ürünü bu zamana kadar almamıştım.

Keşke yine almasaydım da mutlu, yanıltılmamış bir insan olarak yaşamaya devam etseydim. Yerli malı ürün alsak, 'Bu kadar olur' deyip hemen üzerini çizeriz. Aynı yaklaşımı bu gibi dünya markalarına yapamıyoruz ve hak ettiğimiz müşteri hizmetini alamıyoruz. Bir fazlasıyla verdiğimiz paranın karşılığını alamadığımızı düşünüyorum. Dyson pişmanlıktır. Media Markt daha büyük pişmanlıktır. Kalifiye elemanları bile yok.

22 Nisan 2024 12:50 (Şikayetten 4 gün sonra)

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
25 Kasım 2023 10:57
Dyson Tam Bir Pişmanlıktır
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
20 Eylül 2024 12:49