Dyson V12 Çalışırken Duruyor

Belkız
09 Şubat 2024 02:21

Dyson V12 aldım, daha 2 gün oldu ve çalışırken duruyor. Özellikle halı üzerinde süpürürken kapatıp açıyorum, ancak tekrar duruyor ve ses yükseliyor. Dyson müşteri hizmetlerini aradım, görüntülü olarak gösterdim; 'halı kenarında durur' yanıtını verdiler. Böyle bir durumun olması kabul edilemez. Acilen makinemin yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum.

17 Şubat 2024 17:23 (Şikayetten 8 gün sonra)

Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Sert Zeminde Aşırı Gürültülü Çalışıyor

15 Şubat 2024 20:33
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
05 Ekim 2024 14:52
"Şikayet yayınlandıktan sonra hemen müşteri hizmetlerinden aradılar ve ürünün servise gönderilmesi için kargo şirketiyle irtibatımızı sağladılar. Ürünü 10 gün içerisinde onarıp geri gönderdiler. Hatta boru kısmı ezik gelmişti, bunu bildirdiğimizde yeni bir boru göndererek telafisini sağladılar. İlgileri için teşekkür ederim..."
Esra sonuçtan çok memnun

Esra
30 Ocak 2024 20:25
"Sorunum aslında benden kaynaklıymış müşteri temsilcisi o kadar naif kibar duruma yaklaşıp tane tane anlattı ki çok teşekkür ederim ürünümden zaten çok memnundum ama arızalı olduğunu düşünmüştüm hem cihazım arızasızmış hem de fatura kaydımı dahil yaparak tüm işlemlerimi mutlu bir şekilde sonlandırdık gerçekten çok teşekkür ederim"
Dyson Kategorileri