Umut
14 Nisan 2024 21:28

Dyson v11 şarjlı süpürge almıştım. Ancak süpürgemin borusunun üst kısmındaki plastik resimde de görüldüğü şekilde kırıldı. Bu durumla ilgili şikayetleri okuduğumda bu sorunla karşılaşmadım tek kişi olmadığımı fark ettim. V11 lerde olan kronik bir sorun sanırım. Çünkü süpürgeyi ilk aldığımız zaman orada belirgin bir çizgi vardı, o zaman pek önemsememiştim. Zaten tam olarak oradan kırıldı. Müşteri hizmetlerini aradım ama pek yardımcı olmadılar. Daha önceki sorunlarda da çok ilgilenmiyorlardı. Ne zaman buraya yazsam o zaman yardımcı oluyorlar. Mağduriyetimin en kısa zamanda giderilmesini rica ediyorum.

18 Nisan 2024 14:01 (Şikayetten 3 gün sonra)

Veda
27 Haziran 2024 16:39

Derya
13 Eylül 2023 10:01

Büşra
21 Temmuz 2024 16:02

Dyson V12 Süpürge Borusunun Tekrarlayan Kırılması Ve Orijinal Yedek Parça Sorunu

Eray
11 Ekim 2025 13:05
dyson-v12-supurge-borusunun-tekrarlayan-kirilmasi-ve-orijinal-yedek-parca-sorunu-2.jpg
dyson-v12-supurge-borusunun-tekrarlayan-kirilmasi-ve-orijinal-yedek-parca-sorunu-1.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
19 Eylül 2024 08:58