Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 Aksesuar Tamiri Yok

15 Eylül 2023 12:26

Dyson V11 Şarjlı süpürgeyi 04/05/2021 tarihinde kendi web sitesi üzerinden satın aldım. 2 zemin aparatı vardı. Yaklaşık 3 ay önce başlıklardan birinin mafsalında ki vida kırıldı. Bu arada vurma, çarpma, düşürme yok, kullanırken parça yandan düşüverdi. Malum ödediğiniz rakam hayli yüksek olunca ekstra dikkatli kullanıyor insan. Sadece bir vida olduğu için ciddiye almadım nasılsa temin edilir bir vida altı üstü diye düşündüm. Diğer sert zemin aparatının sa geçen hafta rulosu dönmemeye başladı.
Nihayet dün Dyson yetkili servisini aradım durumu aktardım. Görüntülü bağlandık. İkisi de yapılabilir gözüküyor, vida olan parça temin edilebilir diyerek Ataşehir'deki yetkili servise yönlendirdi.
2 yıllık garanti süresinin 3 ay önce bittiğini, aksesuarların hiçbir şekilde tamir edilmediğini duymak için servise gitmiş oldum. Muhatap olduğum bayanın tavrını anlatmak dahi istemiyorum böyle bir firmadan beklemeyeceğiniz bir tavır, çok üzücü. Birinin rulosu dönmüyor bir açıp baksanız olmaz mı? Hayır bakmıyoruz yenisini alacaksınız Şirket Politikası!
Teknisyenle görüşebilirmişiz hani belki yapacak bir şey vardır. Görüşemezsiniz, Şirket Politikası! Müşteri memnuniyeti? O da ne?
Ve yine Şirket Politikası gereği bir vida temin edemedikleri ya da temin etmeye tenezzül etmedikleri için ödenecek rakam 2000 TL; rulosu dönmeyen sert zemin başlığının fiyatını sormadım, stokta yok, en az diğeri kadar tutar herhalde, sonuç çarpı iki.
Almış olduğum tarihte dünya çapında bilinen markalardan birinden en az 2 adet benzer süpürge alabilecekken, kalitesine çok güvendiğim, sorunsuz yıllarca kullanırım, dediğim süpürgemi kullanabilmek için, benzer işlevi olan şarjlı süpürge ücreti ödemek durumundayım. Yoksa artık yer süpüremediğim bu süpürge çöp ya da dekor olacak! Unutmadan belirteyim yeni parçanın garantisi 1 yıl. Velev ki o da bozuldu birkaç sene içinde artık kaç adet muadili süpürge edinirim hesaplamak dahi istemiyorum.
Dyson: öve öve bitiremediğim, yıllarca ürünlerini kullandığım, pek çok kişiye vesile olup en az bir ürününü aldırdığım bu firmanın bu tutumu büyük hayal kırıklığı. 2 sene kullanıp atacaksam ya da üzerine sürekli para ödeyeceksem çok daha ucuz alternatifleri tercih etmek şu durumda daha mantıklı. Belli bir süre kullanır atar yenisini alırım paramda cebimde kalır.
Aldıktan sonra duaya başlamak lazım ki bir şey olmasın, ya da geliriniz artsın ki, bir şey olursa devamını satın alabilin ya da size yardımcı olmaya niyetli bir personele denk gelebilin, şansınız bol olsun.

15 Eylül 2023 12:31 (Şikayetten 4 dakika sonra)
18 Eylül 2023 14:30

Çok nazik bir hanım benimle iletişime geçti. Ancak firma kesinlikle sorumluluk almıyor. Sattığı ürünün arkasında durmuyor. Tamir etmeyi ya da ücretsiz değimi kabul etmiyor. 2 yıl garanti vermeleri boşuna değilmiş! 2 yıl sonra yollar ayrılıyor, başınızın çaresine bakın ya da yenisini alın stoğa gelince bilgi verelim! Zahmet verdim firma yetkililerine, dinlediğiniz için teşekkür ederim. Ama bir şey yapmayacaksanız, sizinde, benimde vaktinize yazık.

Funda
23 Ekim 2023 09:45

İbrahim
22 Ağustos 2023 01:55
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Boru Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Murat
30 Mayıs 2025 22:22

Furkan
18 Şubat 2025 19:25
Suleyman sonuçtan çok memnun

Suleyman
14 Mayıs 2025 17:43
"Yakın ilgi ve alaka için çok teşekkür ederim"
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru