Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Kırık Gövde

Dyson V10 Kırık Gövde
Dilara
13 Mayıs 2024 18:54

Dyson maalesef insanı aldığına pişman ettiriyor.

İlk olarak V10 Absolute + modeli almıştım. Ancak cihaz sürekli ama sürekli kendi kendine duruyordu. Sonucunda servise gönderdim, "mükemmel" ön görüye sahip teknik mühendisleri parça değişikliğine karar kılmış ancak asla kullanıcıyla danışılmadan bu karar verilmiş. Parça değişimi değil ürün değişimi istiyorum dememe rağmen ısrarla değiştirdiler. Sonucunda ne oldu cihaz tekrar 2 ay geçmeden hata vermeye başladı.

Bu kez duruma ikna olmuş olacaklar ki görüntülü konuştuktan sonra yeni cihaz gönderme kararı verildi. Tabi ki bir alt modelle! Asla akla sığmayan bir hizmet! Eksik olan parçaları göndeririz sadece aksesuar eksik diğer özellikleri aynı deyip açıklama yapıyorlar bir de. Böyle bir süreç izlemelerinin nedeni de stok olmamasıymış. Günlük hayatlarımızın stresi üzerine bir de böyle bir stres yaşamamak için kabul ettim ek aksesuarlar göndermeleri halinde.

Yeni cihaz Neyse ki çok fazla üzmedi ama bugüne kadar. Her zamanki gibi cihaz temizliği yaptığım sırada gövde kısmında çatlak gibi bir açıklık fark ettim. Müşteri hizmetleri sorun teşkil etmediğini etmesi halinde işlem yapacağını iletti?!

Hangi firma bir kullanıcısına böyle bir açıklama yapmış. Kullanıcı bunu kullanmak istemiyor ve hata sizden kaynaklıysa tabi ki inceleme yapacaksınız! Kime göre sorun teşkil etmiyor? Etmeye başladığında ise kullanıcı hatalı diyeceksiniz üstüne.

Kullanıcı olarak cihazı bu şekilde kullanmak istemiyorum milyarlarca para döküyoruz size bir de peşinizden koşuyoruz.

Rica ediyorum bu uzun Dyson serüvenime bir çözüm bulup kısa tarafıma dönüş sağlanmasını talep ediyorum.

13 Mayıs 2024 18:37

Dyson maalesef insanı aldığına pişman ettiriyor.

18 Mayıs 2024 11:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
10 Aralık 2023 11:17

Esra
02 Aralık 2023 10:25

Mediha
14 Şubat 2024 12:22
Dyson V10 Absolute İle Kesintisiz Sorunlar
Dyson V10 Absolute İle Kesintisiz Sorunlar
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
03 Mart 2025 21:39