Dyson V10 İlk Çalıştığında Duruyor.

Hatice
01 Haziran 2023 14:55

Dyson v10 dikey şarjlı süpürge ilk kullanmaya başladığımda 5-10 saniye sonra kendiliğinden duruyor. Tekrar başlattığımda çalışmaya başlıyor ancak yine duruyor. Bu işlemi birkaç defa yaptıktan sonra daha uzun süre çalışıyor. Yaşadığım sorun için çözüm bulunmasını rica ediyorum

01 Haziran 2023 14:59 (Şikayetten 3 dakika sonra)

07 Haziran 2023 10:56

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Emre
Emre
Şikayeti Çözüldü

Aynı sorunla ilgili Dyson ile iletişime geçtim. Sorunun videosunu da gönderdim. Cevap olarak "Kendini korumaya alıyor, çalışması normal" şeklinde saçma bir cevap dönüldü. Çin malı ürünlerde sorun yaşandığında çok daha iyi geri dönüşler alıyorum. Anında ürünü değiştiriyorlar. Dyson ise "dur kalk devam et iyi yoldasın" mealinde yanıt vererek bozuk ürünle baş başa bırakıyor. Eminim İngiltere'de de bu şekilde yapıyorlardır. Maalesef Türkiye'de garanti işi çok fazla bir şey ifade etmiyor. Ciddi uğraşı gerektiriyor sonuç almak için.

Gizem
Gizem

Aynı durum benim başıma da geldi. 20 günü geçti servisten yeni ürün gönderdiler fakat Bu da sıkıntılı çıktı ve tekrar ürünü servise gönderdim.

Dyson Süpürgem Çalışma Anında Duruyor

Nurhan
31 Mayıs 2023 22:36
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kadir
13 Mayıs 2023 11:55