Simge sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Çözülemeyen Tetik Sorunu

Simge
10 Şubat 2024 13:51

Altı ay önce Teknosa'dan bir V10 Dyson aldım, fakat Dyson'ın ilk ayından beri tetikte bir sıkıntı var. Tetiğe bastığım halde çalışmıyor, biraz bekledikten sonra çalışıyor. Bu durum sürekli hale geldi. Servise gitti geldi ama bir çözüm bulunamadı, sonra ürün değiştirildi. Yeni aldığım V10'dan da memnun kaldım, fakat bir ay olmadan o da aynı hatayı verdi. Ben sizin hatalı üretiminizi çekmek zorunda değilim ve sıkıntı yüzünden zor durumda kalıyorum. Yeniden servise gönderildi ve onarım istemediğimi belirtmeme rağmen onarım yapılarak adresime gönderileceği söylendi. 'Parasını vereyim, üst modelini alayım' dedim ancak ilgilenilmedi. Lütfen bana yardımcı olun, aksi takdirde hukuksal sürece başlayacağım.

19 Şubat 2024 17:22 (Şikayetten 9 gün sonra)

Ebru
Ebru

Merhaba, Dyson v10 alalı 2 ay oldu fakat koridoru süpürürken şarj bitiyor birkaç saat takıyorum 1 oda süpürüyorum sonra tekrar bitiyor garantimiz devam ediyor o kadar marka arasından çok güvenip aldım fakat maalesef bu sorun beni çok mutsuz etti. Acil destek rica ediyorum.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
03 Ekim 2023 14:57

Havva
28 Kasım 2023 11:42
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

Kerem
20 Ekim 2023 23:11