02 Aralık 2024 10:39

17 Aralık 2024 14:36

Adana esas 01'de bulunan Dyson mağazasından 01.12.2024 de bir airstrait aldım. Bu sabah ürünü fişe taktığımda 'Dyson ile iletişime geçin' uyarısı aldım. Müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşmede sorunu çözmeye çalıştık fakat çözemedik. Aldığım bilgiye göre ürüne sadece servis desteği veriliyormuş, açılan ürün iade olmuyormuş. Ancak bozuk olduğunu açmadan anlamam mümkün değil ve daha 24 saat geçmeden, bir kere saçıma dokunmadan bozulan ürünün değişimini talep ediyorum. Bana söylenen süre çok uzun; sürecin hızlandırılıp ürünün tarafıma yenisinin gönderilmesini talep ediyorum. Tam 10 gün oldu hala bir dönüş sağlanmadı tarafıma.

Ek
Ek
1734435320613.img-3571.jpg
05 Aralık 2024 13:14 (Şikayetten 3 gün sonra)

10 Aralık 2024 11:06

Hala bir dönüş yapmadınız sizin yüzünüzden evimde huzur kalmadı 20 bin az bir para değil bozuk ürün sattınız mağdurum ve hiçbir şekilde yardımcı olamıyorsunuz

10 Aralık 2024 11:18

WhatsApp'tan yardımcı olmuyorlar arıyorum açmıyorlar gerçekten kafa yeme garantili bir durum

Dyson Airstrait İle Saç Yıpranması Ve İade Sorunu

Merve
21 Aralık 2024 17:12
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
09 Eylül 2024 18:45